Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2799
2799

[:ru]В Днепре таксист «замуровал» пассажира монтажной пеной в его квартире[:ua]У Дніпрі таксист «замурував» пасажира монтажною піною в його квартирі[:]

[:ru]В Днепре таксист «замуровал» пассажира монтажной пеной в его квартире[:ua]У Дніпрі таксист «замурував» пасажира монтажною піною в його квартирі[:]

[:ru]В Днепре парень систематически обманывал таксистов, оставляя их без заработка. Один из водителей не выдержал и отомстил пассажиру-зайцу. Эту историю рассказало издание Наше місто, передает Nikopolnews.

Парня «замуровали» в собственной квартире. Дверь и замок залили монтажной пеной. Как оказалось, сделал это один из водителей такси, которого до этого обманул пострадавший. На двери мужчина оставил записку — «Сдача за такси». Подробности инцидента корреспонденту рассказал Сергей Ковалевский, который вызволял «зайца» «из заточения».

По словам Сергея, на место происшествия его вызвала мать парня. Сын понял, что «замурован» внутри квартиры и попросил женщину приехать, попробовать открыть дверь снаружи. Однако замок и весь зазор между лудкой и дверью были залиты монтажной пеной.

Как в итоге выяснилось, парень, не желая платить за такси, придумал хитрую схему. Подъехав к дому, он говорил водителю, что оставил кошелек в квартире, и обещал через пару минут спуститься, с ним распалиться. В итоге не возвращался, а телефон выключал. Каждый раз парень выбирал новую службу такси.

«Самый яркий момент был, когда я открыл дверь. Мать начала ругать и бить сына за ситуацию, которую он создал. Я не знаю, сколько раз парень проехал на такси бесплатно. И сэкономил ли он в итоге. Потому что в результате пришлось заплатить за вызов, новый замок и за работу по его установке», — рассказал мужчина.

Дверь срезать не пришлось, но с замком Сергей работал несколько часов.

Фото – иллюстративное, из открытых источников[:ua]У Дніпрі хлопець систематично обдурював таксистів, залишаючи їх без заробітку. Один з водіїв не витримав і помстився пасажиру-зайцю. Цю історію розповіло видання Наше місто, передає Nikopolnews.

Хлопця «замурували» у власній квартирі. Двері та замок залили монтажною піною. Як виявилося, зробив це один з водіїв таксі, якого до цього обдурив потерпілий. На дверях чоловік залишив записку — «Здача за таксі». Подробиці інциденту кореспонденту розповів Сергій Ковалевський, який звільняв “зайця” з “ув’язнення”.

За словами Сергія, на місце події його викликала мати хлопця. Син зрозумів, що «замурований» всередині квартири і попросив жінку приїхати, спробувати відкрити двері зовні. Однак замок і весь зазор між лудкою і дверима були залиті монтажною піною.

Як в результаті з’ясувалося, хлопець, не бажаючи платити за таксі, придумав хитру схему. Під’їхавши до будинку, він говорив водієві, що залишив гаманець в квартирі, і обіцяв через пару хвилин спуститися і распалиться з ним. В результаті не повертався, а вимикав телефон. Кожен раз хлопець вибирав нову службу таксі.

«Найяскравіший момент був, коли я відкрив двері. Мати почала лаяти і бити сина за ситуацію, яку він створив. Я не знаю, скільки разів хлопець проїхав на таксі безкоштовно. І заощадив він зрештою. Тому що в результаті довелося заплатити за виклик, новий замок і за роботу по його установці», — розповів чоловік.

Двері зрізати не довелося, але з замком Сергій працював кілька годин.

Фото – ілюстративне, з відкритих джерел[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×