Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1034
Без категорії
1034

Скільки коштують одноразові пакети в АТБ Нікополя

АТБ Нікополя

З сьогоднішнього дня, 10 грудня, у всіх супермаркетах України повинні реалізовуватися за гроші пакети, які раніше були  безкоштовними. Скільки коштують одноразові пакети в АТБ Нікополя, повідомляє Nikopolnews.

Варіантів ціни дві. Вже вчора уважні покупці могли помітити на касах оголошення про те, що з 10 грудня пакети в супермаркеті будуть платними. За пакет з ручками потрібно буде платити 12 копійок, а за пакет без ручок – 9 копійок.

Такі оголошення сьогодні розміщені поруч з прилавками, де знаходяться овочі, фрукти та інші товари, що вимагають використання пакувальних пакетів.

Покупців просять з розумінням поставитися до нововведення, адже цього вимагає закон. Безкоштовне розповсюдження пластикових пакетів (крім біорозкладних) в Україні заборонено.

Таку ціну можна назвати символічною, адже відчути “платність” пакетів зможе тільки той, хто набере їх хоча б десяток.

Скільки коштують одноразові пакети в АТБ Нікополя

Скільки коштують одноразові пакети в АТБ Нікополя

Поки невідомо, чи будуть дорожчати надалі одноразові пакети в АТБ. Адже згідно з нормами закону, їх ціна не може бути нижчою, ніж встановлений Кабінетом Міністром мінімум. А Кабінет Міністрів встановив мінімум у розмірі 2 гривні за штуку.

Нагадаємо, мета нового закону – вивести з обігу пластикові пакети, які забруднюють навколишнє середовище, оскільки довго розкладаються. На реалізацію закону дали певний час. На першому етапі пакети стають платними, а потім їх заборонять навіть продавати. Продавцям і покупцям доведеться перейти на більш екологічні альтернативи.

Скільки коштують одноразові пакети в АТБ Нікополя

Акції у “Варусі” Нікополя на напої з 2 по 19 грудня

Акції в АТБ Нікополя з 9 по 15 грудня “7 днів”

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×