Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1183
Без категорії
1183

Стало відомо, хто отримає мільйон за новорічну ілюмінацію у Нікополі

новогоднюю иллюминацию в Никополе

Як повідомляв раніше Nikopolnews, у Нікополі оголосили тендер на придбання вуличної ілюмінації до зимових свят. Тендер вже розіграно, аукціон пройшов. Стало відомо, хто отримає майже мільйон за новорічну ілюмінацію у Нікополі.  Відповідна інформація з’явилася на сайті державних закупівель Прозоро.

Нагадаємо, замовником виступає комунальне підприємство «Міське паркове господарство» Нікопольської міської ради. Тендер на Прозоро з’явився 12 листопада, а торги розпочалися 29 листопада.

З бюджету Нікополя на новорічну ілюмінацію були готові виділити рівно один мільйон гривень. Сума зовсім трохи зменшилася в ході торгів. Участь у аукціоні взяли двоє претендентів на отримання підряду. Це:

  • ФОП “НІКІТЮК ІЛЛЯ ЄВГЕНОВИЧ” – 994 545,00 грн.
  • ФОП Палладій Ігор Вячеславович – 994 945,00 грн.

Переможцем оголосили ФОП “НІКІТЮК ІЛЛЯ ЄВГЕНОВИЧ”, чия пропозиція виявилася на 400 грн дешевшою. З даним підприємством, який, слід відмітити, постійно співпрацює з Нікопольською міською радою, мають намір укласти договір.

Стало відомо, хто отримає мільйон за новорічну ілюмінацію у Нікополі

Новорічну ілюмінацію у Нікополі придбають у ФОП Нікітюк

Згідно з умовами тендеру, кінцевий строк поставки товару – 19 грудня 2021 року. Але напевне це відбудеться раніше, адже 19 грудня у Нікополі зазвичай вже відкривають головну міську ялинку.

Про те, що саме придбають за майже мільйон гривень, ми писали ТУТ.

Никополь потратит миллион на новогоднюю иллюминацию: что купят

Акції у “Варусі” Нікополя на напої з 2 по 19 грудня

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×