Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1583
1583

[:ru]Стало известно, как будут учиться школьники Никополя с 1 ноября (видео)[:ua]Стало відомо, як будуть навчатися школярі Нікополя з 1 листопада (видео)[:]

как будут учиться школьники Никополя

[:ru]Стало известно, как будут учиться школьники Никополя с 1 ноября 2021 года. Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на пресс-службу Никопольского городского совета.

По окончанию осенних каникул школьники Никополя будут учиться дистанционно. В сюжете пресс-службы напоминают, что таково условие для регионов, которые находятся в красной карантинной зоне. На Днепропетровщине уже больше недели жесткий карантин, однако ситуация с коронавирусом не улучшается.

На сегодняшний день в Никополе 140 детей с ОРВИ, из них шестеро – с пневмонией. На прошлой неделе было 187 детей с ОРВИ. Среди них – 50 подтвержденных случаев коронавируса. В основном это подростки. Дети более младшего возраста тоже болеют, но не в таком количестве. Поскольку ситуация напряженная, больницы переполнены, а дети могут заражать своих родителей и других родственников, было принято решение организовать обучение в дистанционной форме.

Сколько пробудут никопольские школьники на «дистанционке», пока неизвестно.

Подробнее – в сюжете НГС:

[:ua]Стало відомо, як будуть навчатися школярі Нікополя з 1 листопада 2021 року. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради.

Після закінчення осінніх канікул школярі Нікополя будуть навчатися дистанційно. У сюжеті прес-служби нагадують, що такою є умова для регіонів, які знаходяться в червоній карантинній зоні. На Дніпропетровщині вже більше тижня жорсткий карантин, однак ситуація з коронавірусом не поліпшується.

На сьогоднішній день у Нікополі 140 дітей з ГРВІ, з них шестеро – з пневмонією. Минулого тижня було 187 дітей з ГРВІ. Серед них – 50 підтверджених випадків коронавіруса. В основному це підлітки. Діти більш молодшого віку теж хворіють, але не в такій кількості. Оскільки ситуація напружена, лікарні переповнені, а діти можуть заражати своїх батьків та інших родичів, було прийнято рішення організувати навчання в дистанційній формі.

Скільки пробудуть нікопольські школярі на «дистанційці», поки невідомо.

Докладніше – у сюжеті НГС:

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×