Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1480
Без категорії
1480

Стало відомо, як покарали чоловіка, що напав на касира в АТБ у Нікополі

напав на касира в АТБ у Нікополі

Місяць тому в нікопольських пабликах в соціальних мережах з’явилося відео, яке викликало великий резонанс. Чоловік напав на касира в АТБ у Нікополі. Очевидці стверджували, що агресивна поведінка покупця було викликано тим, що його відмовилися обслуговувати без маски. Поліція відкрила тоді кримінальне провадження. Стало відомо, як покарали нападника.

Днями відбувся суд і вирок винесено. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень.

У матеріалах справи йдеться, що підсудний – мешканець Нікополя, ніде не працює, одружений, має на утриманні малолітню дочку. Раніше судимий не був. На обліку у психіатра і нарколога не перебуває.

7 листопада 2021 року він прийшов у магазин «Продукти-12» ТОВ «АТБ-маркет», розташований за адресою: проспект Трубників, 25. З прилавка магазину чоловік взяв товар, а саме сирок «Чудо» з вишневим наповнювачем в пластиковому стакані. Після цього підійшов до каси, де і влаштував дебош.

Повідомляється, що покупець, не дотримуючись черги, став вимагати швидше обслужити його. Через це між ним і жінкою-касиром виник конфлікт. В ході конфлікту чоловік вдарив співробітницю магазину рукою по обличчю, заподіявши їй легкі тілесні ушкодження у вигляді синця.

Стало відомо, як покарали чоловіка, що напав на касира в АТБ у Нікополі

Судове слухання проходило без участі обвинуваченого та потерпілої. Свою вину нападник визнав і розкаявся. Врахувавши це й інші фактори, суд засудив нікопольця до мінімально можливого за цією статтею штрафу – 510 гривень.

Відеозапис того, як чоловік напав на касира в АТБ у Нікополі, нижче:

Джерело відео

У Нікополі чоловік напав на дитину в шкільному подвір’ї: його будуть судити

У Нікополі мати 4-х дітей побила гінеколога за відмову робити аборт її подрузі

Співробітниця музею в Нікополі побила свою колегу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×