Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2018
Без категорії
2018

Стало відомо, який тариф на доставку газу в Нікополі та регіоні заплановано з нового року

Тариф на доставку газу в Нікополі

Стало відомо, тариф на доставку газу в Нікополі та інших населених пунктах області, що обслуговуються компанією «Дніпропетровськгаз», запланований з нового 2022 року. Абонплата зросте, якщо НКРЕКП затвердить проект «Дніпропетровськгазу», повідомляє Nikopolnews, посилаючись на «Событие».

Вчора, 10 грудня, закінчилося обговорення нової абонплати за газ для споживачів з Нікополя і більшості інших населених пунктів Дніпропетровщини.

З 1 січня 2022 року вартість послуги розподілу природного газу може подорожчати. Нацкомісія держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг опублікувала проект нових цін.

На сайті Нацкомісії опублікований проект постанови «Про встановлення тарифу на послугу з розподілу природного газу для АТ «Дніпропетровськгаз». Якщо він буде прийнятий, то з 1 січня 2022 року плата за транспортування газу в Нікополі та регіоні складе 1 грн. 51,2 коп. за 1 куб. м (1 грн. 26 коп. без ПДВ).

Стало відомо, який тариф на доставку газу в Нікополі та регіоні заплановано з нового року

Нагадаємо, що чинна сьогодні плата за транспортування газу становить 1 грн 40,4 коп. за 1 куб. м (1 грн. 17 коп. без ПДВ).

Таким чином, в наступному році прогнозоване подорожчання послуги розподілу може скласти 7,7 %.

Відзначимо, що спочатку АТ«Дніпропетровськгаз» звернувся до НКРЕКП з проханням підвищити тариф до 2 грн 89,2 коп (2 грн 41 коп. за 1 куб. м без ПДВ), тобто на 106 %.

Як затверджується новий тариф на доставку газу в Нікополі та регіоні

Згідно з даними сайту НКРЕКП, до 10 грудня (включно) приймалися пропозиції від громадян та юридичних осіб щодо запланованої нової ціни.

Зауваження до нового тарифу можна було відправити у письмовому та електронному вигляді.

Після цього, 14 грудня 2021 року в Києві, в приміщенні НКРЕКП (вул. Смоленська 19, каб 123) відбудеться відкрите обговорення нових тарифів. Якщо воно пройде успішно, то вже до кінця поточного року слід очікувати прийняття постанови Нацкомісії з новими цінами, які набудуть чинності з 1 січня 2022 року.

У Нікополі подорожчає вода: нові тарифи винесені на громадські обговорення

«Днепропетровськгаз» змінив реквізити для оплати за доставку газу

У Марганці підвищать тарифи на воду та вивезення побутових відходів

Які тарифи на воду в різних містах Дніпропетровської області



To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×