Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
562
Без категорії
562

Треш на сесії в Кривому Розі: вибиті двері, облитий водою журналіст, «мінування», зрізані мікрофони (фото, відео)

Треш на сессии в Кривом Роге

Довгий час Нікополь утримував лідерство в регіоні, а можливо і у країні, за «спецефектами» під час проведення сесії. Кефір, зеленка і стрілянина в сесійній залі надовго запам’ятаються городянам. Про свавілля, яке коїлося тоді в міськраді, дізналася вся Україна. Фото облитого зеленкою мера і депутата в кефірі з пістолетом обійшли всі ЗМІ. Але сьогодні, здається, нас переплюнули. Треш на сесії в Кривому Розі – ТОП-новина дня.

Про події, що відбувалися вранці 21 грудня, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на місцеві Телеграм-канали і видання «Свої».

За даними зазначеного видання, 21 грудня о 10:00 розпочалася сесія Криворізької районної ради. Головне питання на порядку денному — прийняття на баланс Криворізького району понад 5000 гектарів земель колишнього комунального підприємства «Широківське». Рішення дозволить передати ці землі жителям Лозоватської і Новолатовської територіальних громад.

Наголошується, що раніше передачу через суд намагалася заблокувати Лозоватська сільрада, на яку, нібито, має великий вплив фермер та номер 1 криворізьких слуг Олександр Фастовець.

Сам Фастовець, а також депутат міської ради Денис Векленко, прибули сьогодні до будівлі Криворізької райради. Їх супроводжували молоді люди, які зовні нагадують «титушек». Натовп виламав двері до сесійної зали. Їх намагалася зупинити муніципальна гвардія, але Денис Векленко допоміг «титушкам» увійти до зали, відштовхнувши одного з охоронців.

Натовп ламає двері: відео з Телеграм-каналу “Свої”

В цей час співробітники міської поліції мовчки спостерігали за подіями, а після до трибуни підійшов правоохоронець і повідомив присутнім, що в поліцію надійшло повідомлення про мінування. Людей попросили покинути будівлю. Незважаючи на вимогу поліцейських, голова Криворізької районної ради Віктор Мудрий оголосив сесію відкритою.

Олександр Фастовець і Денис Векленко продовжили блокувати депутатське зібрання. Фермер зайняв трибуну, і на питання, хто він власне такий і чому вийшов виступати перед депутатами, порушуючи запланований порядок денний, він сказав усім «заспокоїтися».

У цей час «слуга народу» Денис Векленко обірвав дроти мікрофонів для інших виступаючих, бився, обливав водою і плював в обличчя журналісту. Весь цей бєзлад відбувався під оплески інших членів місцевого осередку слуг.

Треш на сесії в Кривому Розі: слуга народу Денис Векленко обрізає дроти мікрофонів для виступів. Відео з Телеграм-каналу “Свої”

Врешті до зали зайшли правоохоронці і попросили всіх залишити приміщення, так як вже приїхали вибухотехніки. У роботі сесії оголосили перерву на три години.

Поки кінологи з собаками перевіряли наявність вибухівки, будинок огородили кілька машин поліції. Прибули карета швидкої допомоги та пожежна машина. За інформацією на 11:30 бомби в приміщенні не знайшли.

«Виставили за двері дитсадка»: стало відомо, як 4-річна дитина опинився на вулиці один в Дніпрі

У Кривому Розі водій вкусив поліцейського після ДТП

Смертельне ДТП у Кривому Розі: жінка з дитиною потрапили під колеса двох авто

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×