Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1058
Без категорії
1058

У Червоногригорівці горів житловий будинок (фото, відео)

В Червоногригорьвке горел

У Червоногригорівці  горів житловий будинок, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області. Пожежа сталася сьогодні.

18-го грудня о 11:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Шевченка селища міського типу Червоногригорівка Нікопольського району.

За вказаною адресою направлені відділення 28-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце рятувальники встановили, що вогнем охоплено кімнату та частково дах одноповерхового житлового будинку.

У Червоногригорівці горів житловий будинок (фото, відео)

Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку, дах та перекриття будинку. Загальна площа пожежі 50 кв. м.

Пожежу локалізовано о 12:23 та ліквідовано о 13:40.

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

У Червоногригорівці горів житловий будинок (фото, відео)

До гасіння займання залучено 9 співробітників особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Червоногригорівці горів житловий будинок: відео

У Нікопольському районі вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинкуУ Нікопольському районі вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Нікопольському районі з настанням холодної погоди різко збільшилася кількість пожеж у житловому секторі. Люди втрачають майно, а дехто – життя. Будьте максимально обережні, користуючись приладами для обігріву. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки, аби уникнути нещастя!

У Нікополі палав житловий будинок (відео)

У Нікополі виявили тіло чоловіка під час гасіння пожежі

Подробиці ДТП із загорянням двох авто біля Нікополя: офіційно (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×