Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
854
Без категорії
854

У Чкалово біля Нікополя згорів автомобіль в гаражі

чкалово возле никополя

У селі Чкалово біля Нікополя сталася пожежа вночі 25 листопада. Згорів автомобіль, який знаходився в гаражі. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

25-го листопада о 03:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Калинова села Чкалове Першотравенської сільської територіальної громади Нікопольського району горить автомобіль всередині одноповерхового гаражу.

За викликом одразу було направлено чергове відділення 28-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині гаражу, в якому знаходиться легковий автомобіль «Ford FOCUS». Вогонь охопив майже всю площу конструкції легковика, та була велика ймовірність перекидання полум’я на внутрішнє облицювання стін гаражу.

Вогнем знищено моторний відсік, салон та багажний відсік транспортного засобу, а також пошкоджено перекриття гаражу. Загальна площа пожежі 8 кв. м.

У Чкалово біля Нікополя згорів автомобіль в гаражі

У Чкалово біля Нікополя згорів автомобіль

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

Пожежу локалізовано о 03:54 та ліквідовано о 04:13.

До гасіння пожежі залучено 4 співробітники особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі горіла квартира в ніч на 25 листопада

У Марганці згорів автобус (відео)

У Нікополі горів житловий будинок (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×