Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2088
Без категорії
2088

[:ru]В Днепре 12 нигерийцев устроили жертвоприношение на пляже (видео)[:ua]У Дніпрі 12 нігерійців влаштували жертвоприношення на пляжі (відео)[:]

[:ru]В Днепре 12 нигерийцев устроили жертвоприношение на пляже (видео)[:ua]У Дніпрі 12 нігерійців влаштували жертвоприношення на пляжі (відео)[:]

[:ru]В Днепре 12 нигерийцев устроили обряд жертвоприношения прямо на городском пляже, напугал очевидцев этого жуткого действа, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на ряд местных СМИ и ТСН.

Иностранцы резали коз и бросали их в костер, который разожгли на берегу. Они объяснили, что обряд проводили в честь празднования дня рождения одного из компании.

Отдыхающие на водоеме услышали крики животных и вызвали правоохранителей. Впоследствии на место инцидента приехал наряд спецподразделения “ТОР”.

“На пляже полицейские обнаружили 12 человек. Они объяснили, что празднуют день рождения. На месте также нашли четыре обжаренные туши без голов коз и одного живого связанного козла. Граждан Нигерии задержали и доставили в отделение полиции”, — рассказали в пресс-службе патрульной полиции области.

Там также подчеркнули, что “вечеринка” для нигерийцев может обернуться вполне серьезными последствиями, поскольку событие можно квалифицировать как жестокое обращение с животными.

Инцидент на Мануйловском пляжеИнцидент на Мануйловском пляже

кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Днепре мужчину откопали из-под земли (видео, фото)

 [:ua]У Дніпрі 12 нігерійців влаштували обряд жертвоприношення прямо на міському пляжі, налякав очевидців цього моторошного дійства, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ряд місцевих ЗМІ та ТСН.

Іноземці різали кіз і кидали їх у багаття, яке розпалили на березі. Вони пояснили, що обряд проводили на честь святкування дня народження одного з компанії.

Відпочиваючі на водоймі почули крики тварин і викликали правоохоронців. Згодом на місце інциденту приїхав наряд спецпідрозділу “ТОР”.

“На пляжі поліцейські виявили 12 осіб. Вони пояснили, що святкують день народження. На місці також знайшли чотири обсмажені туші кіз без голів і одного живого пов’язаного козла. Громадян Нігерії затримали і доставили у відділення поліції”, — розповіли в пресслужбі патрульної поліції області.

Там також підкреслили, що “вечірка” для нігерійців може обернутися цілком серйозними наслідками, оскільки кваліфікувати подію можна як жорстоке поводження з тваринами.

Инцидент на Мануйловском пляжеИнцидент на Мануйловском пляже

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Дніпрі чоловіка відкопали з-під землі (відео, фото)[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×