Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3173
3173

У Дніпрі власники випадково випрали кота в машинці: він дивом вижив (відео)

В Днепре владельцы случайно постирали кота в машинке: он чудом выжил (видео)

У Дніпрі власники випадково випрали кота в машинці. Кіт дивом вижив, пробувши в «пранні» півгодини. Про цей випадок, посилаючись на публікацію ветеринарної клініки в соціальній мережі, пише 056.ua, передає Nikopolnews.

У ветеринарну клініку Дніпра принесли котика на ім’я Броша, який крутився в пральній машині 30 хвилин. Його власники через неуважність натиснули кнопку ‘Пуск’ і тільки через півгодини зрозуміли, що всередині знаходиться їхній улюбленець.

Про це повідомили у ветклініці ‘На Робочій’, співробітники якої рятували постраждалого кота.

Броша іноді спить в барабані пральної машини, яка є темним і затишним місцем. Але такий випадок стався вперше. Його випрали разом з собачою лежанкою, засипавши порошком.

‘Кіт пробув в пральній машині близько 30 хвилин, перш ніж власники почули його крики. Уявіть шок і жах, коли розумієш, що такий тривалий час разом з лежанкою прався і кіт. На диво, при відкритті машинки, кіт вибіг і намагався втекти. Його зловили, висушили і відразу привезли до ветеринара. На огляді у котика була низька температура, хрипи в легенях, очі не відкривалися через порошок, а з рота сильно пахло пральним засобом’, – написали у публікації.

Пухнастику надали необхідну медичну допомогу. Його аналізи були в нормі і незабаром котик відправився додому.

Врятований кіт зараз у хорошому стані — активно бігає і стрибає по хаті, із задоволенням їсть. А власники сподіваються, що такого більше не станеться.

Їм дуже пощастило, що Брош вижив. Як розповідають ветеринари, головна небезпека для котів, які опинилися всередині пральної машинки, — це хімікати. Мабуть, кіт тримав голову вище рівня рідини, тому не отруївся.

Щоб уникнути подібних ситуацій, необхідно перед кожним пранням перевіряти, чи не залізла тварина в барабан.

У Дніпрі власники випадково випрали кота в машинці: він дивом вижив: відео

Замерз і плакав, а п’яна мати повзала по снігу: в Дніпрі на допомогу дитині прийшли небайдужі

ВІДЕО МОМЕНТУ: У Кривому Розі чоловік випав з вікна багатоповерхівки і вижив

В ДТП на трасі під Дніпром загинули діти

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×