Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
487
Без категорії
487

У Кам’янському на ходу загорівся маршрутний автобус (відео)

В Каменском на ходу загорелся маршрутный автобус

У Кам’янському на ходу загорівся маршрутний автобус. Про подію повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

10-го січня о 07:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання автобусу на вулиці Дунайській Південного району міста Кам’янського.

За викликом направлено відділення 8-ої державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що під час руху автошляхом, у моторному відсіку автобусу «Mercedes-Benz», який слідував за маршрутом №22Б «пл. ДМК – вул. Дунайська», виникло займання. В салоні перебував лише водій. На щастя, він не постраждав.

Вогнем пошкоджено моторний відсік транспортного засобу на площі 3 кв.м.

Пожежу локалізовано о 07:45 та ліквідовано о 07:59.

До гасіння займання залучено 4 співробітники особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Кам’янському на ходу загорівся маршрутний автобус: відео

м. Кам’янське: вогнеборці ліквідували займання маршрутного автобусум. Кам’янське: вогнеборці ліквідували займання маршрутного автобусу

У Марганці загорівся мікроавтобус

У Нікополі на вулиці Героїв Чорнобиля горіла квартира (відео)

Під час пожежі у Червоногригорівці знайшли обгоріле тіло чоловіка (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×