Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
75
75

У Кривому Розі дівчинка провалилася під лід і загинула

У Кривому Розі дівчинка провалилася під лід і загинула

У Кривому Розі дівчинка провалилася під лід і загинула. Трагедія сталася 12 лютого, ввечері.

12 лютого у Кривому Розі дівчинка провалилася під лід і загинула. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.
О 17:08 до Служби порятунку «101» від співробітників Національної поліції надійшло повідомлення про те, що на штучному водоймищі поблизу вулиці Співдружності Саксаганського району під час прогулянки під кригу провалилась дитина.

У Кривому Розі під час прогулянки 2 дівчинки провалилось під лідУ Кривому Розі під час прогулянки 2 дівчинки провалилось під лід

За повідомленням направлено чергове відділення 14-ої державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
По прибуттю за вказаною адресою рятувальники встановили, що місцевв мешканці врятовали дівчинку віком приблизно 10 років. Працівники Національної поліції госпіталізували до лікарні з попереднім діагнозом – переохолодження, шок.

У Кривому Розі дівчинка провалилася під лід і загинула
Дівчинка розповіла, що під кригою може знаходитися її подруга, з якою вони разом перетинали водойму.
Додатково було залучено водолазів комунального підприємства «Аварійно-рятувальна мобільна служба рятування на воді». О 19:30 водолазами було виявлено дівчинку без ознак життя (віком приблизно 11 років) на глибині 4 метри та на відстані 20 метрів від берега.

У Кривому Розі дівчинка провалилася під лід і загинула
Співробітники Служби порятунку допомогли медикам транспортувати тіло дівчинки до карети екстреної медичної допомоги. До місця події було залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

ДТП у Кривому Розі: підліток протаранив джип з маленькими дітьми

«Російським терористом», що «замінував» коледж у Кривому Розі, виявився місцевий студент: відео затримання.

Під будівлею міськради у Кривому Розі прогримів вибух – кур’єр приніс посилку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×