Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1482
1482

[:ru]В больницу Никополя доставили мужчину в коме после поминок[:ua]У лікарню Нікополя доставили чоловіка в комі після поминок[:]

в больницу никополя

[:ru]В больницу Никополя доставили мужчину в состоянии комы. Его нашли на улице без сознания после поминального ужина. Об этом сообщает, ссылаясь на собственные источники, издание Днепр Час, передает Nikopolnews.

Сообщается, что ночью 2 ноября на улице Юбилейной, 12А в селе Приднепровское на улице нашли мужчину с разбитой головой. Мужчина ни на что не реагировал и находился в бессознательном состоянии.

По предварительной информации, мужчина 1950 года рождения был у родственников в гостях на поминальном ужине. После этого он вышел на улицу и направился к себе домой, но через несколько минут возле дома №12 его нашли лежачим на спине и вызвали скорую.

Медики предварительно диагностировали у пострадавшего коматозное состояние и перелом кости в лобной части головы. Потерпевшего доставили в Никопольскую больницу №4 автомобилем скорой помощи.

Все обстоятельства произошедшего будут выяснять правоохранители.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

ДТП в Никополе: Hyundai после столкновения вылетел на пешеходную зону

В Никополе 94-летний мужчина покончил жизнь самоубийством

На Днепропетровщине умер младенец после двух дней температуры[:ua]У лікарню Нікополя доставили чоловіка в стані коми. Його знайшли на вулиці без свідомості після поминальної вечері. Про це повідомляє, посилаючись на власні джерела, видання Дніпро ЧАС, передає Nikopolnews.

Повідомляється, що вночі 2 листопада на вулиці Ювілейній, 12А в селі Придніпровське Ныкопольського району на вулиці знайшли чоловіка з розбитою головою. Чоловік ні на що не реагував і знаходився в несвідомому стані.

За попередньою інформацією, чоловік 1950 року народження був у родичів у гостях на поминальній вечері. Після цього він вийшов на вулицю і попрямував до себе додому, але через кілька хвилин біля будинку №12 його знайшли лежачим на спині і викликали швидку.

Медики попередньо діагностували у потерпілого коматозний стан і перелом кістки у лобовій частині голови. Потерпілого доставили до Нікопольської лікарні №4 автомобілем швидкої допомоги.

Всі обставини події будуть з’ясовувати правоохоронці.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

ДТП у Нікополі: Hyundai після зіткнення вилетів на пішохідну зону

У Нікополі 94-річний чоловік покінчив життя самогубством

На Дніпропетровщині померло немовля після двох днів температури

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×