Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
181
181

У Марганці борються з наливайками: штрафують і вилучають товар

В Марганце борются с наливайками

У Марганці, як і у Нікополі – засилля наливайок. Люди роками скаржаться на них, але особливого результату немає. Новий міський голова Геннадій Боровик у своїй передвиборчій програмі обіцяв запеклу боротьбу з такими закладами. І ось тепер офіційні ресурси періодично повідомляють, що у Марганці борються з наливайками, передає Nikopolnews.

Чергову з них контролюючі органи виявили 25 січня за адресою: пл. Привокзальна, 1. Тут було виявлено факт торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями без наявної на те ліцензії, – повідомляє Марганецька міська рада.

У Марганці борються з наливайками: штрафують і вилучають товар

У Марганці борються з наливайками: штрафують і вилучають товар

На місце правопорушення виїхали представники правоохоронних органів. З метою припинення правопорушення було складено адміністративні матеріали за ст. 164 ч. 1 КУпАП та направлено до суду. Відповідно до винесеного рішення підприємець заплатить штраф.

Також з місця події було вилучено всі алкогольні напої.

«У представників міської влади немає повноважень вилучати алкогольну продукцію, зачиняти торговельні об′єкти та складати протоколи. Цим займається поліція, тому ми намагаємося з ними плідно співпрацювати, аби своєчасно реагувати на факти правопорушень. Наразі діяльність зазначеного закладу громадського харчування контролюється представниками міськвиконкому та поліції», – зазначив начальник відділу з питань торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів Денис Литвин.

У Марганці борються з наливайками: штрафують і вилучають товар

На стихійний ринок по вулиці Усова у Нікополі надійшла скарга – мер відповів

У Нікопольському районі перевірили стан 186 сховищ

Нікопольська міськрада – серед порушників мовного законодавста: складено акт

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×