Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2720
Без категорії
2720

В Марганце детский булинг закончился резней (видео)

В Марганце детский булинг

В Марганце детский булинг закончился резней между взрослыми, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Суспільне.медіа. В результате тяжелое ножевое ранение получил отец одного из подростков. Нападавший объяснил свои действия тем, что защищал дочь. Теперь ему грозит большой срок. Впрочем, здесь у каждого своя правда…

В ситуации разбирались журналисты столичного канала. Они подготовили целую программу, пригласив в студию мать девочки, над которой издевались сверстники в Марганце, жену пострадавшего мужчины и других участников конфликта. Получили комментарий никопольской полиции.

А также обнародовали видео, которое месяц назад появилось в социальных сетях и вызвало большой резонанс в обществе. На записи девочка Вика на коленях и со слезами просит прощения у подростков, которые снимают ее на камеру в этот момент.

Почему подростки издевались над сверстницей? Почему мать не защитила ее, зная о том, что происходит? Как конфликт дошел до резни и при чем здесь выложенное в сети видео?

Все подробности ужасной ситуации, как в Марганце детский булинг закончился резней, – на видео ниже:

Булінг через 15 гривень: чому у Марганці знущалися з дівчинки та її сім’ї | По-людськиБулінг через 15 гривень: чому у Марганці знущалися з дівчинки та її сім’ї | По-людськи

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Видео момента: в Никополе сбили женщину на «зебре»

За информацию о поджигателях киоска в Марганце обещают вознаграждение (видео)

В Марганце разбилась насмерть на мопеде 40-летняя женщина

У Марганці дитячий булинг закінчився різаниною між дорослими, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Суспільне.медіа. В результаті важке ножове поранення отримав батько одного з підлітків. Нападник пояснив свої дії тим, що захищав дочку. Тепер йому загрожує великий термін. Втім, тут у кожного своя правда…

У ситуації розбиралися журналісти столичного каналу. Вони підготували цілу програму, запросивши до студії мати дівчинки, над якою знущалися однолітки в Марганці, дружину постраждалого чоловіка та інших учасників конфлікту. Отримали коментар нікопольської поліції.

А також оприлюднили відео, яке місяць тому з’явилося в соціальних мережах і викликало великий резонанс у суспільстві. На записі дівчинка Віка на колінах і зі сльозами просить вибачення у підлітків, які знімають її на камеру в цей момент.

Чому підлітки знущалися над ровесницею? Чому мати не захистила її, знаючи про те, що відбувається? Як конфлікт дійшов до різанини і до чого тут викладене в мережі відео?

Усі подробиці жахливої ситуації, як у Марганці дитячий булинг закінчився різаниною, – на відео нижче:

Булінг через 15 гривень: чому у Марганці знущалися з дівчинки та її сім’ї | По-людськиБулінг через 15 гривень: чому у Марганці знущалися з дівчинки та її сім’ї | По-людськи

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Відео моменту: у Нікополі збили жінку на «зебрі»

За інформацію про паліїв кіоску в Марганці обіцяють винагороду (відео)

У Марганці розбилася на смерть на мопеді 40-річна жінка

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×