Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
641
641

У Марганці двоє чоловіків спробували обікрасти будівлю колишньої медустанови

В Марганце двое мужчин попытались обворовать здание бывшего медучреждения

У Марганці двоє чоловіків спробували обікрасти будівлю колишньої медустанови. Правоохоронці затримали чергових металошукачів, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Управління поліції охорони у Дніпропетровській області.

Чоловіки, які вирішили заробити на реалізації металу, були впевнені, що приміщення колишнього тубдиспансеру ніким не охороняється.

31 січня 2022 року, близько 14-ї години, від Центру спостереження та передачі тривожних сповіщень ЦТО УПО Дніпропетровської області надійшла інформація про спрацювання сигналізації. Спільний наряд реагування Нікопольського РВ та відділення поліції №1 у місті Марганець вже за п’ять хвилин прибув на місце події.

Під час зовнішнього обстеження приміщень було виявлено пошкодження вікна. Згодом в приміщенні правоохоронці побачили двох невідомих, які не могли пояснити мету свого перебування на об’єкті. На місці затримання чоловіків виявлено наготовлені для виносу частини труб, металеве ліжко та інше.

Затриманих передано слідчо-оперативній групі Марганецького відділення поліції №1 Нікопольського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області для з’ясування обставини події.

У Нікополі двоє хлопців намагалися обікрасти трансформаторну підстанцію

У готелі Нікополя неадекват влаштував дебош

Убивство 81-річного пенсіонера у Марганці – подробиці від поліції

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×