Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1769
1769

[:ru]В Никополе мужчина резал на металл коммунальное здание [:ua]У Нікополі чоловік різав на метал комунальну споруду[:]

[:ru]В Никополе мужчина резал на металл коммунальное здание [:ua]У Нікополі чоловік різав на метал комунальну споруду[:]

[:ru]В Никополе полиция охраны предупредила кражу металлических конструкций, передает Nikopolnews, ссылаясь на Управление полиции охраны в Днепропетровской области.

11.05.2021 в 15.30 на горячую линию «102» поступило сообщение о том, что неизвестный демонтирует металлические конструкции из здания бывшего коммунального учреждения.

На месте происшествия наряд реагирования полиции обнаружил мужчину, который резал металл для последующего похищения. Неизвестный, заметив сотрудников полиции, попытался скрыться, но был задержан.

Задержанного, 1980 г.р., вместе с орудием совершения преступления передали следственно-оперативной группе Никопольского районного управления полиции ГУНП в Днепропетровской области для дальнейшего проведения следственных действий.

Сведения о данном событии внесены в Единый реестр досудебных расследований по признакам ч. 1 статьи 185 Уголовного кодекса Украины (кража).[:ua]У Нікополі поліція охорони попередила крадіжку металевих конструкцій, передає Nikopolnews, посилаючись на Управління поліції охорони у Дніпропетровській області.

11.05.2021 о 15.30 на гарячу лінію «102» надійшло повідомленням про те, що невідомий демонтує металеві конструкції з будівлі колишньої комунальної установи.

На місці події наряд реагування поліції виявив чоловіка, який різав метал для подальшого викрадення. Невідомий, помітивши співробітників поліції, спробував втекти, але був затриманий.

Затриманого, 1980 р.н., разом із знаряддям вчинення злочину передано слідчо-оперативній групі Нікопольського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області для подальшого проведення слідчих дій.

Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×