Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3205
Без категорії
3205

[:ru]В Никополе мужчина отобрал свое имущество у разбойника, который напал на него с ножом [:ua]У Нікополі чоловік відібрав своє майно у розбійника, який напав на нього з ножем[:]

[:ru]В Никополе мужчина отобрал свое имущество у разбойника, который напал на него с ножом [:ua]У Нікополі чоловік відібрав своє майно у розбійника, який напав на нього з ножем[:]

[:ru]За совершение разбойного нападения на местного жителя полицейские Никополя задержали 42-летнего мужчину, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Национальную полицию в Днепропетровской области.

Угрожая ножом, нападавший завладел ноутбуком потерпевшего.

Разбойное нападение произошло 25 февраля около 15:30 по ул. Электрометаллургов. Находясь на остановке общественного транспорта, злоумышленник подошел к мужчине и, угрожая оружием, заставил отдать сумку с личным имуществом. Потерпевший не растерялся и догнал нападающего, у которого отобрал свое имущество и нож, которым ему угрожал злоумышленник. После чего мужчина обратился в полицию и подробно описал приметы обидчика.

Проведенными розыскными мероприятиями оперативники задержали злоумышленника на автовокзале, когда он пытался покинуть город. Нападавшим оказался ранее судимый местный житель. Сейчас его задержали в порядке ст. 208 Уголовного процессуального кодекса Украины.

По данному факту следственным по согласованию с местной прокуратурой начато уголовное производство по ч. 1 ст. 187 Уголовного кодекса Украины (разбой). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на семь лет.

Семейная трагедия: в Никополе мужчина убил родственника[:ua]За вчинення розбійного нападу на місцевого мешканця поліцейські Нікополя затримали 42-річного чоловіка, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Погрожуючи ножем, нападник заволодів ноутбуком потерпілого.

Розбійний напад стався 25 лютого близько 15:30 по вул. Електрометалургів. Перебуваючи на зупинці громадського транспорту, зловмисник підійшов до чоловіка та, погрожуючи зброєю, змусив віддати сумку з особистим майном. Потерпілий не розгубився та наздогнав нападника, у якого відібрав своє майно та ніж, яким зловмисник йому погрожував. Після чого чоловік звернувся до поліції та детально описав прикмети кривдника.

Проведеними розшуковими заходами оперативники затримали зловмисника на автовокзалі, коли він намагався покинути місто. Нападником виявився раніше судимий місцевий мешканець. Наразі його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим, за погодженням із місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на семи років.

Семейная трагедия: в Никополе мужчина убил родственника

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×