Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1095
1095

У Нікополі хлопець і дівчина проникли до чужого будинку – їх затримано

В Никополе парень и девушка

У Нікополі хлопець і дівчина проникли до чужого будинку в надії «поживитися» майном. Вони були затримані і передані поліції. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області.

Поліцейські охорони запобігли викраденню майна з будинку,  нещодавно придбаного мешканцем міста Нікополь, – йдеться у повідомленні.

«Кримінальна пара» – чоловік, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, та жінка – були впевнені, що можуть поживитися в будинку, який тимчасово пустує.

11 грудня 2021 року близько 1-ої години на Центр спостереження та передачі тривожних сповіщень Центру технічної охорони Управління поліції охорони в Дніпропетровській області надійшов сигнал «Тривога» з приватного будинку, розташованого на вулиці Лапинській.

У Нікополі хлопець і дівчина проникли до чужого будинку – їх затримано

У Нікополі хлопець і дівчина проникли до чужого будинку

Виявивши пошкодження ролети гаражу, наряд продовжив обстеження будинку, у результаті чого в одній із кімнат виявив чоловіка, 1998 р.н., та жінку, 2002 р.н., які не змогли пояснити причину свого перебування у чужому помешканні. Згодом з’ясувалося, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за ст.185 та ст.309 ККУ.

Затриманих передано слідчо-оперативній групі Нікопольського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області для проведення подальших слідчих дій.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У Нікополі чоловік виліз на стовп і розмахував сокирою – причина виявилася банальною (фото)

Побили, зв’язали і пограбували жінку – поліція Нікополя затримала розбійників через 7 місяців після злочину

Прийшов додому – а там злодій: у Нікополі чоловік затримав крадія разом з поліцейськими

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×