Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1998
Без категорії
1998

У Нікополі мати 4-х дітей побила гінеколога через відмову робити аборт її подрузі

В Никополе мать 4-х детей избила

У Нікополі мати 4-х дітей побила гінеколога. Вона напала на лікаря через відмову робити аборт її подрузі. На прийом жінки прийшли разом. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень. Агресивна мешканка Нікополя визнана судом винною і вже винесено вирок.

Подія сталася 15 листопада 2021 року, а суд пройшов на початку грудня. На лаві підсудних опинилася незаміжня, ніде не працююча мати 4-х неповнолітніх дітей.

За даними суду, жінка прийшла на прийом до гінекологічного відділення Нікопольської міської лікарні № 4, що знаходиться на Трубників, 50, разом із своєю знайомою. Виконуюча обов`язки завідуючої гінекологічним відділенням через медичні протипоказання відмовилась робити аборт знайомій нападниці. Це розлютило жінку і вона накинулася на лікаря.

Нанесла два удари долонею по обличчю та два удари кулаком в область лівої потиличної області голови, чим спричинила медику тілесні ушкодження у вигляді – забою м`яких тканин потиличної області зліва, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень

У Нікополі мати 4-х дітей побила гінеколога через відмову робити аборт її подрузі

У Нікополі мати 4-х дітей побила гінеколога – скрін з сайту Єдиного реєстру судових рішень

Справу суд розглядав без підозрюваної та потерпілої. Нападниця свою вину визнала повністю і щиро розкаялась, що було враховано судом, як пом’якшуючу обставину.

Суд визнав нападницею винною за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. У якості покарання жінці призначили штраф розміром 850 грн.

Співробітниця музею у Нікополі побила свою колегу

Кликала на допомогу : у Нікополі травмованій жінці допомогли рятувальники

Смертельна ДТП у Кривому Розі: жінка з дитиною потрапили під колеса двох авто

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×