Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
731
Без категорії
731

У Нікополі на вулиці Соборній згорів гараж з автомобілем (фото, відео)

В Никополе на улице Соборной сгорел гараж с автомобилем

У Нікополі на вулиці Соборній сталася пожежа вночі 12 січня. Згорів гараж з автомобілем всередині, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

12-го січня о 00:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Соборна міста Нікополь, горить гараж в якому знаходиться легковий автомобіль.

За викликом одразу було направлено чергові відділення 28-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині одноповерхового гаражу, в якому знаходиться легковий автомобіль «Volkswagen Caddy».

У Нікополі на вулиці Соборній згорів гараж з автомобілем

У Нікополі на вулиці Соборній згорів гараж з автомобілем

Вогнем знищено транспортний засіб «Volkswagen Caddy», старі домашні речі, дах та перекриття гаражу. Загальна площа пожежі 28 кв. м.Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

У Нікополі на вулиці Соборній згорів гараж з автомобілем (фото, відео)

Пожежу локалізовано о 00:46 та ліквідовано о 02:30.

До гасіння пожежі залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Нікополі на вулиці Соборній згорів гараж з автомобілем: відео

У Нікополі рятувальники ліквідували пожежу в гаражі з автомобілем всерединіУ Нікополі рятувальники ліквідували пожежу в гаражі з автомобілем всередині

У Нікополі на вулиці Героїв Чорнобиля горіла квартира (відео)

У Червоногригорівці горів житловий будинок (фото, відео)

У Нікополі виявили тіло чоловіка під час гасіння пожежі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×