Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4666
Без категорії
4666

[:ru]В Никополе подросток “отработает” ограбление водителя автобуса[:ua]У Нікополі підліток “відпрацює” пограбування водія автобуса[:]

[:ru]В Никополе подросток "отработает" ограбление водителя автобуса[:ua]У Нікополі підліток "відпрацює" пограбування водія автобуса[:]

[:ru]В Никополе прошел суд над студентом 3-го курса одного из профессионально-технических учреждений города, который ограбил водителя автобуса, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Единый реестр судебных решений.

Преступление произошло 22 августа 2020 года. Вечером этого дня несовершеннолетний парень проходил мимо остановки на 3-м участке вместе со своим товарищем. Затем с товарищем они распрощались, а подсудимый заметил, что во внутреннем отделе открытых дверей одного из автобусов лежит кошелек. Тут то у него и родился преступный замысел.

Юноша подошел к автобусу, схватил кошелек и бросился бежать. Водитель, который в этот момент курил возле транспортного средства, бросился бежать за грабителем с криком «Верни хотя бы удостоверение».

Парню удалось скрыться. Он прибежал на кладбище, которое находится на 3-м участке. Там достал из кошелька 2000 гривен, а сам кошелек вместе с удостоверением выбросил. А спустя несколько часов встретил знакомого водителя, который рассказал, что его видели на месте преступления. Водитель попросил вернуть потерпевшему удостоверение.

Парень вернулся на кладбище, нашел выброшенный кошелек и вернул его вместе с 1600 гривен. 400 гривен на тот момент уже успел потратить. Позже мать подсудимого вернула и эти деньги.

В суде потерпевший рассказал, что официально не работает, но иногда подрабатывает водителем и выходит на рейс, как было и в тот день. Жена как раз принесла ему деньги на покупку бытовой техники, и он положил кошелек во внутренний отдел дверей автобуса, хотя обычно так не делает.

Заметив вора, погнался за ним, но поймать не смог. Просил не наказывать парня строго – главное, чтобы тот сделал выводы.

[:ru]В Никополе подросток "отработает" ограбление водителя автобуса[:ua]У Нікополі підліток "відпрацює" пограбування водія автобуса[:] [:ru]В Никополе подросток "отработает" ограбление водителя автобуса[:ua]У Нікополі підліток "відпрацює" пограбування водія автобуса[:] [:ru]В Никополе подросток "отработает" ограбление водителя автобуса[:ua]У Нікополі підліток "відпрацює" пограбування водія автобуса[:]

Подсудимый свою вину признал полностью и искренне раскаялся. Рассказал, что живет вдвоем с матерью, с отцом не общается. Учится в училище на газосварщика. Просил не лишать его свободы.

Ранее парень в поле зрения полиции не попадал. По месту жительства характеризуется положительно. Условия его проживания были признаны удовлетворительными.

Суд признал юношу виновным в ограблении и приговорил к 120 часам общественных работ.[:ua]В Нікополі пройшов суд над студентом 3-го курсу одного з професійно-технічних закладів міста, який пограбував водія автобуса, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень.

Злочин стався 22 серпня 2020 року. Ввечері цього дня неповнолітній хлопець проходив повз зупинки на 3-й дільниці разом зі своїм товаришем. Потім з товаришем вони розпрощалися, а підсудний помітив, що у внутрішньому відділі відкритих дверей одного з автобусів лежить гаманець. Тут у нього і виник злочинний задум.

Юнак підійшов до автобуса, схопив гаманець і кинувся тікати. Водій, який в цей момент палив біля транспортного засобу, побіг за ним з криком «Поверни хоча б посвідчення».

Хлопцеві вдалося втекти. Він прибіг на кладовище, яке знаходиться на 3-й дільниці. Там дістав з гаманця 2000 гривень, а сам гаманець разом з посвідченням викинув. А через кілька годин зустрів знайомого водія, який розповів, що його бачили на місці злочину. Водій попросив повернути потерпілому посвідчення.

Хлопець повернувся на кладовище, знайшов викинутий гаманець і повернув його разом з 1600 гривень. 400 гривень на той момент вже встиг витратити. Пізніше мати підсудного повернула і ці гроші.

У суді потерпілий розповів, що офіційно не працює, але іноді підробляє водієм і виходить на рейс, як було і в той день. Дружина якраз принесла йому гроші на купівлю побутової техніки, і він поклав гаманець у внутрішній відділ дверей автобуса, хоча зазвичай так не робить.

Помітивши злодія, погнався за ним, але зловити не зміг. Просив не карати хлопця суворо – головне, щоб той зробив висновки.

[:ru]В Никополе подросток "отработает" ограбление водителя автобуса[:ua]У Нікополі підліток "відпрацює" пограбування водія автобуса[:] [:ru]В Никополе подросток "отработает" ограбление водителя автобуса[:ua]У Нікополі підліток "відпрацює" пограбування водія автобуса[:] [:ru]В Никополе подросток "отработает" ограбление водителя автобуса[:ua]У Нікополі підліток "відпрацює" пограбування водія автобуса[:]

Підсудний свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Розповів, що живе удвох з матір’ю, з батьком не спілкується. Навчається в училищі на газозварника. Просив не позбавляти його волі.

Раніше хлопець у поле зору поліції не потрапляв. За місцем проживання характеризується позитивно. Умови проживання були визнані задовільними.

Суд визнав хлопця винним у пограбуванні та засудив до 120 годин громадських робіт.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×