Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
643
Без категорії
643

У Нікополі починається приписка юнаків до призовної комісії

У Нікополі починається приписка юнаків до призовної комісії

У Нікополі починається приписка юнаків до призовної комісії, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську міську раду.

Протягом січня-березня 2022 року, відповідно до статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Нікопольський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки буде проводити приписку юнаків, яким у рік приписки виповнюється 17 років, до призовної дільниці.

Приписка допризовників до призовної дільниці проводиться з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Для приписки до призовної дільниці допризовники зобов’язані особисто прибути до Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в строк, зазначений у повістці.

Всім приписаним до призовної дільниці видаються посвідчення про приписку, роз’яснюються права та обов’язки, правила військового обліку та відповідальність за порушення цих правил.

У Нікополі перевірили наливайку: враження учасника комісії (фото)

У Нікополі формують батальйон тероборони: громадян запрошують на службу за контрактом

У Нікополі безпритульних годують гарячими обідами (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×