Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
926
Без категорії
926

У Нікополі посеред вулиці згоріла «Таврія» – водій отримав опіки (відео)

В Никополе посреди улицы сгорела «Таврия» – водитель получил ожоги (видео)

Сьогодні у Нікополі посеред вулиці згоріла “Таврія”. Водій отримав опіки, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

18-го січня о 15:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання легкового автомобіля на вулиці Патріотів міста Нікополь.

За викликом направлено відділення 28-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що під час руху автошляхом, у моторному відсіку автомобіля «ЗАЗ Таврія» виникла пожежа. Вогонь швидко поширився на панель приладів.

Внаслідок займання постраждав водій легковика. Чоловіка, 1985 року народження, з опіками обличчя направлено до Нікопольської міської лікарні №4.

Пожежу локалізовано о 15:30 та ліквідовано о 15:40. Вогнем знищено легковий автомобіль на площі 4 кв.м.

До гасіння займання залучено 5 співробітників особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Нікополі посеред вулиці згоріла «Таврія» – водій отримав опіки: відео

м. Нікополь: внаслідок займання легковика, водій отримав опіки обличчям. Нікополь: внаслідок займання легковика, водій отримав опіки обличчя

У Нікополі на вулиці Героїв Чорнобиля горіла квартира (відео)

У Кам’янському на ходу загорівся маршрутний автобус (відео)

У Нікополі на вулиці Соборній згорів гараж з автомобілем (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×