Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
549
549

У Нікополі собака заплуталася в тепличній сітці. Потрібна допомога для її порятунку!

В Никополе собака запуталась в тепличной сетке

У Нікополі собака заплуталася в тепличній сітці на одній з дач в мікрорайоні «Трубник». Скільки вона просиділа так – без води і їжі, безуспішно намагаючись вирватися з капкана – невідомо. Тільки щаслива випадковість врятувала тварину від вірної загибелі. Але безслідно муки не минули і тепер собачці потрібна допомога.

Історію бідолахи розповіла волонтер Олена Вошун (Омельченко), передає Nikopolnews. Недавнє лихо не перше в житті бездомної собаки. За словами Олени, приблизно рік тому тварину прив’язали до рейок за дачами мікрорайону «Трубник». Її помітили і врятували від смерті. Вона залишилася жити на дачах. Але взимку годувати тварин тут нікому…

Мабуть, у пошуках хоч якоїсь їжі собачка і забралася в одну з теплиць. І заплуталася в сітці. Їй пощастило, що приїхав господар дачі. Він подзвонив волонтерам і розповів, що у нього в теплиці знаходиться агресивна собака, не підпускає до себе, гарчить.

В Никополе собака запуталась в тепличной сетке

У Нікополі собака заплуталася в тепличній сітці

Відразу кинулася в очі страшна худоба нещасної полонянки. Ми з Андрієм Блуденком навіть не вдаючись до снодійного розрізали сітку і винесли собаку назовні. Але куди відпускати, коли під пахвами і на грудях страшні порізи від сітки. Адже собачка намагалася вибратися самостійно і тільки дужче заплутувалась, бідолаха. Вже в машині Масяня (так її тепер звуть) облизували мені руки і обличчя, дякуючи за порятунок. Так що агресії тут немає. Масяня була просто страшенно налякана. До речі, слід від нашийника у неї – домашньої була сто відсотків, – розповіла Олена Омельченко.

 width=

Після порятунку Масяня випила 3 миски води і жадібно з’їла тарілку каші з м’ясом

Також вона повідомила, що рани у собаки глибокі, але не свіжі. І вони – не найстрашніше. Турбує те, що собака – жовта. Жовті рани, жовті білки очей, жовта шкіра. Олена Омельченко впевнена, що у Масяні проблеми з печінкою. Необхідні діагностика і лікування.

 width=

 width=

Олена звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти врятувати собаку, якій довелося пережити стільки мук.

Реквізити для допомоги:

  • Карта Приватбанку 4731 2191 2423 8217. Одержувач Вошун Олена Іванівна
  • Карта Монобанку 5375 4114 0784 0979. Одержувач Вошун Олена Іванівна.
  • р/р UA61 305299 00000 26009050280108 в КБ ПриватБанк, МФО 305299, отримувач Благодійний фонд ‘ Нікопольський притулок для тварин ‘Шанс на життя’, ЄДРПОУ 41469752

Без ніг, а тепер і без пальців рук – у Покрові потрібна допомога Олександру Бадову

У Нікополі планують відкрити центр допомоги жертвам насильства

Як у Нікополі отримати мобільну паліативну допомогу – куди звертатися

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×