Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
166
Без категорії
166

У Нікополі витратять мільйон на проект реконструкції лікарні

У Нікополі витратять мільйон на проект реконструкції лікарні

У Нікополі витратять мільйон гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на сайт державних закупівель Прозорро, де розміщений відповідний тендер.

Підряд передбачає виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція будівлі міської лікарні №4 та інших будівель з встановленням модульної котельні та благоустроєм прилеглої території за адресою проспект Трубників, 50 в Нікополі».

Замовником виступає комунальне підприємство «Нікопольська міська лікарня №4 Нікопольської міської ради». Спочатку на виготовлення проектно-кошторисної документації були готові витратити рівно один мільйон гривень. У результаті сума трохи зменшилася.

Тендер на Прозорро з’явився 26 січня 2022 року, а аукціон почався 7 лютого. Точніше в цей день відбулося розкриття тендерних пропозицій. А пропозиція була всього одна – від ТОВ ‘ Будпроект-НСВ, який зголосився виготовити проектно-кошторисну документацію за 990 466,57 гривень. Цю компанію і оголосили переможцем. То ж, торгів по суті не було. Зараз з підрядником мають намір укласти договір.

У Нікополі витратять мільйон на проект реконструкції лікарні

Згідно з умовами тендеру, роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2022 року.

 width=

Понад 90 мільйонів витратить водоканал Нікополя на електроенергію

На Олексіївський міст біля Нікополя витратять ще 217 млн гривень

У Нікополі закуплять кам’яної солі на мільйон

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×