Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1549
Без категорії
1549

[:ru]В Никополе разоблачили чиновника, который “нагрел” город на четверть миллиона гривен[:ua]У Нікополі викрили посадовця, який «нагрів» місто на чверть мільйона гривень[:]

[:ru]В Никополе разоблачили чиновника, который "нагрел" город на четверть миллиона гривен[:ua]У Нікополі викрили посадовця, який «нагрів» місто на чверть мільйона гривень[:]

[:ru]Полиция Никополя разоблачила чиновника, который своими действиями нанес ущерб городу более чем на 250 тысяч гривен, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Никопольское районное управление полиции.

Работник предприятия, уполномоченный осуществлять технадзор за выполнением строительных работ, злоупотребляя служебным положением выдавал документы без осуществления соответствующего контроля.

Как установили правоохранители, мужчина согласовывал акты приемки выполненных работ на объектах строительства в городе Никополе и получал денежное вознаграждение за это. Исполнители работ на основании выданных документов получали деньги из местного бюджета, чем принесли большие убытки.

Во время досудебного расследования правоохранителями доказана причастность мужчины к пяти таких фактам.

Следователем по согласованию с окружной прокуратурой должностному лицу объявлено о подозрении по ч. 1 ст. 366 Уголовного кодекса Украины (служебный подлог). Санкция статьи предусматривает наказание от штрафа до ограничением свободы на срок до трех лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет. Уголовное производство с обвинительным актом направлено в суд[:ua]Поліція Нікополя викрила посадовця, який своїми діями завдав збитки місту більш ніж на 250 тисяч гривень, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольське районне управління поліції.

Працівник підприємства уповноважений здійснювати технагляд за виконанням будівельних робіт, зловживаючи службовим становищем видавав документи без здійснення відповідного контролю.

Як встановили правоохоронці, чоловік погоджував акти приймання виконаних робіт на об’єктах будівництва в місті Нікополі і отримував грошову винагороду за це. Виконавці робіт на підставі виданих документів отримували гроші з  місцевого бюджету, чим спричинили великі збитки.

Під час досудового розслідування правоохоронцями доведено причетність чоловіка до п’яти таких фактів.

Слідчим за погодженням із окружною прокуратурою посадовцю оголошено про підозру за ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суд[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×