Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1025
1025

У Нікополі з’явився новий меморіал: його відкриють 3 листопада

у нікополі з'явився новий меморіал

У Нікополі з’явився новий меморіал – пам’ятник на честь Борців за волю і свободу України. Його урочисте відкриття і освячення відбудеться у середу 3 листопада, повідомляє Nikopolnews.

Меморіал встановили на території нового храму ПЦУ імені Петра Калнишевського, що на вулиці Івана Богуна, ще декілька тижнів тому. А відкриття приурочили до 25-річчя створення Нікопольського благочиння Української церкви.

То ж 3 листопада Православна Нікопольщина буде зустрічати Владику Симеона, який прибуде з архіпастирським візитом для відкриття та освячення пам’ятника на честь “Борців за волю і свободу України” разом з меценатом єпархії Президентом міжнародного благодійного фонду “Солідарність” Олександром Володимировичем Петровським. Саме стараннями останнього і з’явився у Нікополі новий меморіальний комплекс

3 листопада об 11:00 в центральному храмі Нікопольського благочиння (ПЦУ) на честь св. прав. Петра Калнишевського (споруджений в пам’ять про загиблих воїнів АТО) відбудеться Соборний Молебень, очолюваний Керуючим Дніпропетровською єпархією Високопреосвященнійшим Архієпископом Симеоном з нагоди  25-річчя створення благочиння. А після цього розпочнеться урочисте відкриття пам’ятника “Борцям за волю і свободу України”.

Запрошуються усі бажаючі.

Адреса: м. Нікополь, вул. Івана Богуна, 5-а (напроти ТЦ “Billa).

У Нікополі з’явився новий меморіал

У Нікополі з’явився новий меморіал

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі відкрили меморіальну дошку учаснику АТО (фото)

У Нікополі урочисто відкрили Алею слави Героїв АТО (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×