Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1066
Без категорії
1066

У Нікополі засідала Рада з озеленення міста

У Нікополі засідала Рада з озеленення міста

У Нікополі засідала Рада з озеленення міста. Чергове засідання відбулося 9 грудня, передає Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольської міської ради.

Які питання були на порядку денному?

Крім змін складу, які відбулися після введення до складу Ради начальника містобудування та архітектури, головного спеціаліста відділу екології, присутні обговорили питання, які, можливо будуть реалізовані вже у наступному році.

Голова спілки «Громадянський дозор» Юрій Бабінін представив засіданню власний проект «Екологічна політика м. Нікополя», зробивши особливий акцент на озелененні міста.

У Нікополі засідала Рада з озеленення міста

У Нікополі засідала Рада з озеленення міста

При обговорені цього питання Руслан Кутинець, як підприємець, що має великий досвід у вирощуванні рослин в природніх умовах Нікополя,  доповнив своїми знаннями щодо екологічно корисних сортів дерев для відтворення екосистеми та зеленої архітектури нікопольських вулиць, парків та скверів,  які можна втілювати вже в найближчій час.

Це обговорення було сформовано в рекомендації для виконавчих органів в реалізації місцевих програм в 2022 році для озеленення міста. А конкретизація намірів міської влади у наступному році розпочати  втілювати масштабні проекти озеленення, була підтверджена  презентацією  оновлення скверу «Молодіжний» на проспекті Трубників управлінням містобудування та архітектури. Ця візуалізація є на сайті міської ради, але на засіданні Ради з озеленення поряд з переглядом відбулося фахове обговорення та дискусія екологів, представників  громадськості  та депутатського корпусу.

У Нікополі засідала Рада з озеленення міста

У Нікополі засідала Рада з озеленення міста

Піднімалися гострі питання посилення контролю за видаленням та обрізкою дерев у місті. Непоодинокі випадки знищення дерев в результаті порушень законодавства в черговий раз стали причиною пропозиції організації формату зустрічі Ради з представниками поліції на наступному засіданні, яке відбудеться  наприкінці лютого 2022 року.

Нікополь у пресі 1944 року: цікаві факти про життя міста (фото)

Меланхолійне місто: як виглядає Нікополь у дощовий грудневий день (фото)

У Нікополі перейменують декілька вулиць і дадуть назви скверам: список

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×