Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1585
Без категорії
1585

У Нікополі зняли кліп до Дня Незалежності: сотні людей заспівали разом (відео)

У Нікополі зняли кліп до Дня Незалежності: сотні людей заспівали разом (відео)

У Нікополі до 30-річчя Незалежності України зняли кліп. Сотні людей зібралися у культовому для українців місці – на могилі Сірка і виконали разом композицію Олександра Пономарьова «Заспіваймо пісню за Україну». Відео вже доступне для переглядів на Ютубі, повідомляє Nikopolnews.

Нагадаємо, зйомки кліпу проходили у рамках флешмобу, ініційованого благодійним фондом «Дітям Нікополя» та Нікопольською школою мистецтв, за підтримки компанії «Інтерпайп». 11 серпня 2021 року сотні нікопольців – дорослі та діти – зібралися у підніжжя могили Сірка, щоб заспівати разом і зробити подарунок Україні до її найголовнішого свята. Було багато вишиванок і Державних прапорів. Панувала неповторна атмосфера.

Потім змонтували кліп, і він вже у вільному доступі.

Як ми можемо привітати країну з Днем народження? Тільки своєю працею, своєю творчістю, своєю вірністю і незламним бажанням ПЕРЕМОГИ! З Днем Прапора, тебе, мужня і незламна! З Днем Незалежності тебе, багатонаціональна і різнобарвна! Приймай вітання, люба УКРАЇНО від козацького краю! Благодійний фонд “Дітям Нікополя”, КЗ Нікопольська міська  школа мистецтв, Інтерпайп Ніко Тьюб ЗАДУМАЛИ І ВТІЛИЛИ! І величезна подяка всім нашим друзям, всім у кого Україна в серці за ЄДНАННЯ та допомогу! ЗІ СВЯТАМИ! – написала директор БФ «Дітям Нікополя» Маргарита Горбаненко.

І ось, що вийшло в результаті:

UkraineFullHDUkraineFullHD

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Нікопольців запрошують взяти участь у пісенному флешмобі до Дня Незалежності

Нікопольці співали за Україну до 30-річчя Незалежності (фото, відео)

Програма святкування 30-річчя Незалежності України у Нікополі

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×