Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1833
Без категорії
1833

[:ru]В Покрове в камышах нашли тело мужчины[:ua]У Покрові в очереті виявили тіло чоловіка[:]

[:ru]В Покрове в камышах нашли тело мужчины[:ua]У Покрові в очереті виявили тіло чоловіка[:]

[:ru]На Днепропетровщине не прекращаются случаи гибели на воде. Очередной такой случай произошел в Покрове, передает Nikopolnews, ссылаясь на ГУ ГСЧС в Днепропетровской области.

10 августа от дежурного отдела полиции поступило сообщение, что в камышах, в 5 м от берега на реке Базавлук в городе Покров, на поверхности воды обнаружено тело мужчины. Подразделением ГУ ГСЧС в области с помощью лодки тело гражданина, 1986 года рождения, доставили к берегу и передали сотрудникам полиции.

Сотрудники МЧС обращаются к гражданам:

Уважаемые друзья! Случаи возникновения трагедий на водных объектах не прекращаются. Поэтому чрезвычайники, как всегда информируют вас о событиях, с целью предупреждения в будущем травмирования и гибели на воде. Ведь только соблюдая правила безопасности, вы сохраните свою жизнь и жизнь близких.
Друзья! Будьте очень осторожны во время отдыха на воде, чтобы он был для вас и ваших детей безопасным, все время строго следуйте советам спасателей.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Покрове утонул молодой человек

В Покрове мужчину убило током – СМИ

В Покрове мужчина устроил стрельбу среди бела дня на улице (видео)[:ua]На Дніпропетровщині не припиняються випадки загибелі на воді. Черговий такий випадок стався в Покрові, передає Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

10 серпня від чергового відділу поліції надійшло повідомлення, що у очереті, в 5 м від берега на річці Базавлук у місті Покров,  на поверхні води, виявлено тіло чоловіка. Підрозділом ГУ ДСНС у області за допомогою човна тіло громадянина, 1986 року народження, доправлено до берега та передано співробітникам поліції.

МНС-ники звертаються до громадян:

Шановні друзі! Випадки виникнення трагедій на водних об’єктах не припиняються. Тому, надзвичайники, як завжди інформують вас про події, з метою попередження в майбутньому травмування та загибелі на воді. Адже, тільки дотримуючись правил безпеки, ви збережете своє життя та життя близьких.
Друзі! Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді, щоб він був для вас і ваших дітей безпечним, весь час суворо дотримуйтеся порад рятувальників.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

В Покрові потонув молодий чоловік

У Покрові чоловіка убило струмом – ЗМІ

В Покрові чоловік влаштував стрілянину серед білого дня на вулиці (відео)[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×