Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4540
Без категорії
4540

[:ru]В Покрове мужчина хранил в спальне гранату с запалом[:ua]В Покрові чоловік зберігав у спальні гранату із запалом[:]

[:ru]В Покрове мужчина хранил в спальне гранату с запалом[:ua]В Покрові чоловік зберігав у спальні гранату із запалом[:]

[:ru]В Покрове полиция изъяла у местного жителя гранату РГД-5 с запалом, сообщает Nikopolnews ссылаясь на Национальную полицию в Днепропетровской области. Гранату мужчина хранил в собственном доме.

24 февраля правоохранители провели обыск по месту проживания 41-летнего жителя г. Покров. В ходе следственных мероприятий в спальной комнате была обнаружена граната «РГД-5» с запалом УЗРГМ-2. По словам мужчины, боеприпасы он нашел вблизи карьеру и хранил без всякой цели.

Обыски прошли в рамках открытого уголовного производства. Обнаруженное вещественное доказательство направили на исследование.

По указанному факту открыто уголовное производство по ч. 1 ст. 263 Уголовного кодекса Украины (незаконное обращение с оружием, боевыми припасами или взрывчатыми веществами). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от трех до семи лет. Досудебное расследование продолжается.[:ua]В Покрові поліція вилучила у місцевого мешканця гранату РГД-5 із запалом, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області. Гранату чоловік зберігав у власному будинку.

24 лютого правоохоронці провели обшук за місцем мешкання 41-річного жителя м. Покров. В ході слідчих заходів у спальній кімнаті було виявлено гранату «РГД-5» із запалом УЗРГМ-2. За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов поблизу кар’єру та зберігав без будь-якої мети.

Обшуки відбулися в рамках відкритого кримінального провадження. Виявлений речовий доказ направили на дослідження.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті  передбачає покарання  у вигляді  позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×