Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1254
Без категорії
1254

ВІДЕО: Жахлива ДТП в Кам’янському – жінка і дитина загинули в результаті наїзду на 4-х людей

ДТП в Кам'янськомум

26 листопада ввечері сталася жахлива ДТП в Кам’янському: в результаті наїзду на 4-х людей загинули жінка і маленька дитина. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Національну поліцію в Дніпропетровській області і видання Дніпро Час.

Повідомляється, що смертельна аварія сталася о 17:15. Під колеса легковика потрапили дві жінки та двоє дітей.

За інформацією журналіста “Дніпро Час” жінки за кілька секунд до аварії вийшли з маршрутки і намагалися перебігти дорогу в недозволеному місці. Одна з постраждалих, 35-річна жінка, померла на місці аварії. Від отриманих травм в реанімації Кам’янської лікарні швидкої медичної допомоги помер її син, якому кілька днів тому виповнилося 3 роки. Її 9-річна донька з травмами знаходиться в Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні.

Друга постраждала жінка госпіталізована у Кам’янську лікарню швидкої медичної допомоги з відкритою черепно-мозковою травмою. Відомо, що це 65-річна мешканка Карнаухівки.

Водій “Таврії”, який допустив наїзд на пішоходів, 50-річний житель села Степанівка Кам’янського району, їхав зі сторони Дніпра. Попередньо, водій був тверезий і місце ДТП не залишав.

Поліція працює на місці події.

Жахлива ДТП у Кам’янському: відео

Женщина погибла, ребёнок умер в реанимации: в Каменском произошло страшное ДТПЖенщина погибла, ребёнок умер в реанимации: в Каменском произошло страшное ДТП

Нещодавно “NikopolNews” писав:

Відео моменту: у Нікополі дитина потрапила під машину біля автовокзалу

В Нікополі сталася смертельна ДТП з автобусом НЗФ і легковиком (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×