Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
781
Без категорії
781

Встановлено новий тариф на доставку газу в Нікополі і регіоні з 1 січня 2022 року

тариф на доставку газа в Никополе

Встановлено новий тариф на доставку газу у Нікополі, Покрові, Марганці та інших містах області, які обслуговуються компанією «Дніпропетровськгаз збут». Відповідне рішення оприлюднила НКРЕКП, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційний сайт регулятора.

Згідно з документами, комісія затвердила раніше оприлюднений проект, схваливши для клієнтів «Дніпропетровськгаз збуту» тариф на розподіл газу в сумі 1,26 грн за один кубічний метр (без ПДВ).

 width=

З ПДВ тариф становитиме 1,51 грн. Тобто, доставка з 1 січня 2022 року подорожчає на 11 копійок.

Відзначимо, що найбільш низькі тарифи в Україні були встановлені для АТ Київгаз – 0,32, АТ Харківміськгаз – 0,43 ПРАТ Кременчукгаз – 0,46, АТ Криворіжгаз – 0,53 і АТ Черкасигаз – 0,57 грн/куб. м.

Найвищі тарифи на послуги з розподілу газу на 2022 рік встановлено на рівні 1,99 грн/куб. м на місяць для споживачів ПРАТ Гадячгаз, АТ Закакрпатгаз, ПАТ ‘ Лубнигаз, АТ Миколаївгаз, АТ Тисменицягаз, АТ Харківгаз і АТ Чернівцігаз.

За словами глави НКРЕКП Валерія Тарасюка, нацкомісія виходила з того, щоб коригування тарифів була на рівні інфляційних процесів.

Однак вийшло навіть менше, і в основному завдяки тому, що газ на виробничо-технологічні втрати, як ми і домовлялися, врахований на рівні 7,42 грн за кубометр. Тому практично це не збільшення, а коригування тарифів відбувається’, – зазначив Тарасюк.

Він повідомив, що регулятор в даний час разом з облгазами знаходять шляхи для того, щоб оператори ГРС як і раніше купували газ за 7,42 грн/куб. м, і ця цифра закладена в тариф на розподіл газу.

Стало відомо, який тариф на доставку газу в Нікополі та регіоні заплановано з нового року

У Марганці підвищать тарифи на воду та вивезення побутових відходів

У Нікополі подорожчає вода: нові тарифи винесені на громадські обговорення

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×