Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
994
Без категорії
994

Як у Нікополі витратити «ковідну тисячу» на благодійність

в Никополе потратить «ковидную тысячу»

Після появи інформації про те, що вакцинованим українцям будуть виплачувати «ковідну» тисячу, багато хто задавав питання, чому віртуальну гроші не можна витратити на благодійність: наприклад, перерахувати на потреби армії чи на допомогу дітям. У Нікополі знайшли простий і легальний спосіб витратити «ковідну тисячу» або частину цих грошей на добру і корисну справу.

Це особливо актуально зараз – напередодні новорічних свят.

Ідея виникла у Руслана Александрова і Дениса Портнова. До них дослухалися у благодійному фонді «Дітям Нікополя», який опікується дітьми, що страждає на важкі захворювання, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на сторінку фонду у Фейсбуці.

Отже, як у Нікополі витрати «ковідну тисячу» на благодійність?

У БФ пропонують такий варіант: можна придбати на на частину цих грошей дитячі книжки і передати літературу для підопічних фонду.

Адже коли у родині хворіє дитина, дуже часто рахують кожну копійку, і можливості купувати книжки просто немає.

Серед наших підопічних значна частина родин, які би дуже хотіли купувати своїм діткам книжечки, але їм не вистачає не тільки на книжки, а на їжу, ліки, памперси, тощо…,кажуть у фонді.

Вони пропонують бажаючим подарувати новеньку книжку дітям до свят, використавши «ковідну тисячу». Наприклад, можна, замовляючи літературу в інтернет-книгарні для себе, замовити «бонусом» ще й дитячу книжку і одразу оформити її відправлення на адресу фонду (відділення «Нової пошти №3). Або особисто занести до офісу.

  • Адреса БФ «Дітям Нікополя»: проспект Трубників, 30.
  • Телефон: 0502552011.

А обрати книжки для дітей можна ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ. Тут дуже гарний вибір дитячою літератури. Або у будь-якому інщому місці, яке включене до програми єПідтримка.

Дізнатися, яких дітей зараз підтримує БФ ‘Дітям Нікополя’ можна на сайті фонду за цим ПОСИЛАННЯМ.

«Коли діти допомагають дітям»: у Нікополі 8-річна дівчинка відмовилась від святкового салюту заради благодійності

1000 гривень і гостинець: у Нікополі старенька розчулила своїм добрим вчинком

Як прикрасили до Нового року міста в Дніпропетровській області

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×