Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1293
1293

Заходи до Дня Збройних Сил України у Нікополі

6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України!Дата обрана не випадково, адже саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Збройні Сили України», саме ж свято відзначають із 1993 року. Про заходи до Дня Збройних Сил України у Нікополі повідомили у пресслужбі Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews. Для України цей день – особливий, адже у нас восьмий рік триває війна, і мало не щодня на передовій отримують поранення і гинуть наші захисники. Їм дуже потрібна наша підтримка – насамперед моральна. У Нікополі у День Збройних Сил України покладуть квіти до пам’ятників. Де і о котрій? В понеділок 6 грудня квіти покладуть: 09:00 - до пам'ятника "Борцям за волю і свободу України" на території храму "Святого праведного Петра Калнишевського" 10:00 - до меморіалу Захисник України. Запрошуються усі бажаючі приєднатися до покладання квітів. У Нікополі відкрили новий меморіал: пам’ятник «Борцям за волю і свободу України» (фото, відео) У Нікополі відзначили День Гідності і Свободи (фото) Воїн з Дніпропетровщини раптово помер під час транспортування тіла загиблого побратима

6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України. Дата обрана не випадково, адже саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила закон «Про Збройні Сили України», саме ж свято відзначають із 1993 року. Про заходи до Дня Збройних Сил України у Нікополі повідомили у пресслужбі Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Для України цей день – особливий, адже у нас восьмий рік триває війна, і мало не щодня на передовій отримують поранення і гинуть наші захисники. Їм дуже потрібна наша підтримка – насамперед моральна.

У Нікополі у День Збройних Сил України покладуть квіти до пам’ятників.

Де і о котрій?

В понеділок 6 грудня квіти покладуть:

  • 09:00 – до пам’ятника “Борцям за волю і свободу України” на території храму “Святого праведного Петра Калнишевського”

Заходи до Дня Збройних Сил України у Нікополі

  • 10:00 – до меморіалу Захисник України.

Заходи до Дня Збройних Сил України у Нікополі

Запрошуються усі бажаючі приєднатися до покладання квітів.

У Нікополі відкрили новий меморіал: пам’ятник «Борцям за волю і свободу України» (фото, відео)

У Нікополі відзначили День Гідності і Свободи (фото)

Воїн з Дніпропетровщини раптово помер під час транспортування тіла загиблого побратима

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×