Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4145
4145

Зігрівав тата своїм тілом: на Дніпропетровщині батько і син заблукали в лісі

а Днепропетровщине отец и сын заблудились

Ця історія могла закінчитися трагічно, але сталося диво, і у неї щасливий фінал. На Дніпропетровщині батько і син заблукали в зимовому лісі. Вони відправилися кататися на санках вдень і до вечора так і не повернулися додому, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на павлоград.dp.ua.

28 грудня близько 22:00 в поліцію Павлограда заявили про зникнення дорослого чоловіка і 10-річного хлопчика. Як розповіла мама хлопчика, вони вдень пішли кататися на снігу в ліс і до вечора так і не повернулися. Увечері чоловік подзвонив додому і сказав, що йому стало погано, вони заблукали, батарея на телефоні сідає. Після цього зв’язок обірвався.

На пошуки тата і дитини виїхали патрульні разом з поліцейським-кінологом і собакою. Пошуки велися на морозі в снігу. Тільки до першої години ночі хлопчика і його батька знайшли. Вони лежали недалеко від залізничного мосту через річку Самара в напрямку с. Вербки. Чоловік був непритомний і сам не міг пересуватися. Хлопчик лежав на ньому — теж без почуттів. Як потім з’ясувалося, спочатку він намагався сам знайти допомогу, але безуспішно. А потім зігрівав батька своїм тілом і відключився.

Коли людей знайшли, поліцейські надали їм першу допомогу, після чого передали медикам. Обох госпіталізували.

Сьогодні 10-річного Артема Алефірова привітали в дитячому відділенні Павлоградської лікарні №1.

на Дніпропетровщині батько і син заблукали

На Дніпропетровщині батько і син заблукали в лісі. Тепер їх життю вже нічого не загрожує

Святий Миколай та казкові герої принесли Артему солодощі та побажали, щоб його скоріше виписали. Здоров’ю дитини нічого не загрожує. Також хлопчика провідали і поліцейські.

На Дніпропетровщині громадянин РФ розстріляв людей у кафе

На Дніпропетровщині у школяра на уроці вибухнув телефон (фото)

«Виставили за двері дитсадка»: стало відомо, як 4-річна дитина опинився на вулиці одна в Дніпрі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×