Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
347
Без категорії
347

Мешканки Марганця знову можуть народжувати вдома – відновило роботу акушерсько-гінекологічне відділення (відео)

Жительницы Марганца снова могут рожать дома – возобновило работу акушерско-гинекологическое отделение (видео)

Мешканки Марганця знову можуть народжувати, не виїжджаючи з міста, зокрема, у Нікополь. У Марганці відновило роботу акушерсько-гінекологічне відділення. Про це повідомили на сайті Марганецької міської ради, передає Nikopolnews.

Марганецькій міської лікарні, нарешті, вдалося отримати пакет на акушерсько-гінекологічні послуги та укласти відповідний договір з НСЗУ. Тепер кожна жінка, яка зареєстрована у сімейного лікаря, може обслуговуватися безкоштовно у відділенні. І це стосується не тільки мешканок Марганцю, але і будь-якого іншого населеного пункту України.

Повідомляється, що у відділенні, яке відновило свою роботу, працює оновлений склад лікарів. Це фахівці високого класу, серед них і лікар-неонатолог, який прийшов працювати сюди після інтернатури. Відділення забезпечене всіма необхідними препаратами, допомога пацієнткам і їх малюкам надається цілодобово, і вона дійсно є безкоштовною – запевняє керівництво медичного закладу.

 width=

Мешканки Марганця знову можуть народжувати вдома: детальніше – у відео нижче

У Марганці відновило роботу акушерсько-гінекологічне відділенняУ Марганці відновило роботу акушерсько-гінекологічне відділення

Нікопольський пологовий будинок прозвітував про свою роботу

Жителі Нікополя можуть звернутися онлайн до лікарів Дніпропетровської обласної дитячої лікарні

У дитячої лікарні Нікополя з’явився Телеграм – як задати питання

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×