Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2119
Без категорії
2119

[:ru]В Марганце началась массовая вакцинация от COVID-19[:ua]У Марганці почалася масова вакцинація від COVID-19[:]

[:ru]В Марганце началась массовая вакцинация от COVID-19[:ua]У Марганці почалася масова вакцинація від COVID-19[:]

[:ru]В Марганце началась массовая вакцинация против острой респираторной болезни COVID-19, вызванной коронавирусом SARS-CoV-2, сообщает Nikopolnews ссылаясь на официальный сайт Марганецкого городского совета.

На первом этапе прививки получили медицинские и другие работники, работающие в учреждениях здравоохранения, где оказывают стационарную помощь больным COVID-19, а также люди в интернатных учреждениях, домах для лиц преклонного возраста и работники подобных заведений.

На втором этапе прививанию подлежат все медицинские работники других учреждений здравоохранения, социальные работники и другие работники социальной сферы, кроме того, люди в возрасте от 80 лет и старше.

В КНП “Марганецкий ЦПМСД” подготовлены пункты для проведения прививок против COVID-19:

  • в амбулаториях общей практики семейной медицины № 1 и № 3 по адресу ул.Паркова, д.15,
  • в амбулатории общей практики семейной медицины №2 по ул.Фабричной, д. 1
  • в амбулатории общей практики семейной медицины №5 по адресу: Северный квартал, д.1.

Кроме того, в КНП “Марганецкий ЦПМСД” создана мобильная бригада в составе семейного врача и медицинской сестры для выезда и проведения вакцинации в организованных коллективах и маломобильным лицам старше 80-ти лет.

18.03.2021 года медицинские работники КНП “Марганецкий ЦПМСД” прошли обучение по технике проведения прививок против COVID-19 в г.Днепр. Еще три бригады завершают аналогичные учения.

19 марта 2021 в КНП “Марганецкий ЦПМСД” доставлена вакцина – Covishield/AstraZeneca.

Отмечается, что в 2020 году в Марганце зарегистрировано 263 случая заболевания COVID-19, подтвержденных методом ПЦР. Около 20% пациентов имели осложнения, 15 человек умерли.

С начала 2021 года в Марганце выявлено и лабораторно подтверждено методом ПЦР 176 случаев COVID-19, умерло 6 человек.

Ход вакцинации в г.Марганце будет освещаться на странице в фейсбуке и на сайте Марганецкого городского совета.

За справками по вопросам проведения вакцинации марганчанам следует обращаться к своим семейным врачам.

В случае выявления нарушения при проведении вакцинации, замечаний и жалоб – обращаться к администрации КНП “Марганецкий ЦПМСД”.[:ua]У Марганці розпочалася масова вакцинація проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на офіційний сайт Марганецької міської ради.

На першому етапі щеплення отримали медичні та інші працівники, які працюють в закладах охорони здоров’я, де надають стаціонарну допомогу хворим на коронавірусну хворобу COVID-19, та люди в інтернатних закладах, будинках для людей похилого віку та працівники подібних закладів.

На другому етапі щепленню підлягають всі медичні працівники інших закладів охорони здоров’я, соціальні працівники та інші працівники соціальної сфери, крім того, люди віком від 80 років і старші.

В КНП “Марганецький ЦПМСД” підготовлені пункти для проведення щеплень проти COVID-19 в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини № 1 та № 3 за адресою:

  • вул.Паркова, буд.15,
  • в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №2 по вул.Фабричній, буд. 1
  • в амбулаторії загальної практики сімейної медицини №5 за адресою: Північний квартал, буд.1.

Крім того,  у КНП “Марганецький ЦПМСД” створена мобільна бригада у складі сімейного лікаря і медичної сестри для виїзду і проведення вакцинації в організованих колективах та маломобільним особам старше 80-ти років.

18.03.2021 року медичні працівники КНП “Марганецький ЦПМСД” пройшли навчання з техніки проведення щеплень проти COVID-19 в м.Дніпро. Ще три бригади 22 та 25 березня 2021 завершать аналогічні навчання.

19 березня 2021 до КНП “Марганецький ЦПМСД” доставлена вакцина – Covishield/AstraZeneca.

Зазначається, що у 2020 році у Марганці зареєстровано 263 випадки захворювання COVID-19, підтверджених методом ПЛР. Близько 20% пацієнтів мали ускладнення, 15 осіб померло.

З початку 2021 року в м. Марганці виявлено і лабораторно підтверджено методом ПЛР 176 випадків COVID-19, померло 6 осіб.

Хід вакцинації в м.Марганці буде висвітлюватися на сторінці фейсбуку та на сайті Марганецької міської ради.

За довідками з питань проведення вакцинації марганчанам слід звертатися до своїх сімейних лікарів.

У разі виявлення порушення при проведенні вакцинації, зауважень і скарг – звертатись до адміністрації КНП “Марганецький ЦПМСД”.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×