Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
843
Без категорії
843

У Нікопольському районі перевірили стан 186 сховищ

В Никопольском районе проверили состояние 186 убежищ

У Нікопольському районі перевірили стан сховищ, протирадіаційних укриттів. За результатами перевірки було проведено нараду, передає Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську районну державну адміністрацію.

Голова Нікопольської райдержадміністрації Євген Євтушенко 12 січня провів нараду з питань ведення обліку захисних споруд цивільного захисту на території Нікопольського району, – йдеться у повідомленні.

Начальник відділу цивільного захисту Нікопольського районного управління ГУ ДСНС Ігор Ткач доповів, що на території району знаходяться 186 споруд цивільного захисту (сховища, протирадіаційні укриття). Більшість споруд за станом – обмежено готові. Також він зазначив, що є на території району балансоутримувачі даних споруд, які обмежують доступ працівників Нікопольського районного управління ГУ ДСНС для перевірки їх стану.

В ході наради розроблено план дій, щодо розв’язання проблемних питань та приведення зазначених споруд до відповідності утримання, згідно з Кодексом цивільного захисту України.

У Нікополі перевірили наливайку: враження учасника комісії (фото)

У Нікопольському районі громадянин знайшов міну

«Велике будівництво» у 2022 році: що збудують у Нікопольському районі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×