Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1116
1116

«Казав, що впав на скло, а поранення виявилося кримінальним» – у Марганці медики «швидкої» врятували чоловіка

«Казав, що впав на скло, а поранення виявилося кримінальним» - у Марганці медики «швидкої» врятували чоловіка

У Марганці медики «швидкої» врятували чоловіка, який стікав кров’ю. Інформація про цей випадок з’явилася на Фейсбук-сторінці директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Радія Шевченка, передає Nikopolnews.

Повідомляється, що 17 жовтня о 12:22 на Нікопольську СЕМД – структурний підрозділ КП «ОЦЕМД та МК» ДОР»  надійшов виклик з приводу колото-різаних ран у чоловіка в м. Марганці та масивної кровотечі. Чоловік стверджував, що впав на скло з необережності. На виклик негайно виїхала бригада ЕМД №14323 в складі фельдшера Кошкіної Валентини Михайлівни, молодшої медсестри Івахненко Олени Миколаївни та водія Бугрімова Віталія Олександровича.

На місці виклику виявилось, що поранення чоловіка 1966 р.н. кримінальне, яке не відповідає причині виклику, що повідомляв постраждалий. Тому про даний випадок відразу було повідомлено у поліцію.

При огляді рани у пацієнта було виявлене  проникаюче поранення клубової ділянки, внутрішня кровотеча. Хворому була надана допомога в повному обсязі: в/в доступ з інфузією розчинів, знеболення, асептична пов’язка. Постраждалого госпіталізовано до Марганецької міської лікарні для подальшого лікування, де було негайно проведене операційне втручання лікарями-хірургами. Завдяки вмілим та професійним діям медиків було врятовано ще одне життя.

У Нікополі врятували чоловіка, який впав у яму

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×