Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2298
2298

«Нікопольщина – форпост на перевірку витримки, але ЗСУ не покинули вас» – ОК «Південь»

«Нікополь – форпост на перевірку витримки, але ЗСУ про вас не забули» - ОК «Південь»

Речниця Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк прокоментувала ситуацію у Нікополі і районі. За її словами, Нікопольщина – один із форпостів на перевірку витримки. І запевнила, що ЗСУ не забули про багатостраждальний регіон, просто в існуючих умовах доводиться знаходити специфічні засоби впливу на ворога, які є досить результативними.

Про це Наталя Гуменюк сказала у прямому ефірі програми «Твій вечір» на Дніпро ТВ, передає Nikopolnews.

Відповідаючи на питання журналістки про ситуацію на Нікопольщині, речниця Сил оборони Півдня назвала регіон ще одним форпостом на перевірку витримки і незламності.

Тому що так географічно склалося, що вони знаходяться просто навпроти Запорізької атомної електростанції, і ворог використовує їх для того, щоб спровокувати вогонь у відповідь. Вогонь, який українська сторона відкрити не може апріорі, оскільки це буде влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Це буде небезпека для людства в цілому, – пояснила Наталя Гуменюк.

Вона розповіла, що силам оборони в цих умовах доводиться знаходити спеціалізовані засоби боротьби з ворогом і більше працювати з іншого боку.

Можливо, нікопольцям не видно, як працюють сили оборони, але повірте, ви не покинуті, з вами наші сили оборони ЗСУ і територіальна оборона, які забезпечують досить результативний вплив на ворога, – запевнила Наталя Гуменюк.

Вона додала, що регулярні обстріли цивільної інфраструктури Нікопольщини говорять про терористичні дії росіян. І за це ворог обов’язково буде покараний.

Детальніше дивіться на відео нижче:

Втрати окупантів. «Кинджали» у Білорусі: чого чекати? Евакуація: Херсонщина. Зима при +16|Твій ВечірВтрати окупантів. «Кинджали» у Білорусі: чого чекати? Евакуація: Херсонщина. Зима при +16|Твій Вечір

Навіщо ворог обстрілює Нікополь – пояснення ОК «Південь»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×