Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1693
1693

Окупанти в Енергодарі безбожно мародерять, залізли навіть до храму – мер

Окупанти в Енергодарі безбожно мародерять, залізли навіть до храму – мер

Окупанти в Енергодарі безбожно мародерять. Не оминають приватні будинки, дачі, комунальні підприємства і навіть храми. Про це розповів міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

В Енергодарі військові рф, які більше схожі на гопників і домушників та є такими по своїй суті, завзято змагаються, хто з них більше намародерить. Іх  не зупиняють ані замкнені двері, ані вікна, ані навіть стіни, – написав Дмитро Орлов 31 жовтня.

За його словами, мародерства зазнають квартири, мешканці яких тимчасово виїхали. Присадибні будинки поблизу міста.

Причому деякі власники в цей час перебувають саме в Енергодарі, і коли у вихідні приїздять на дачі, отримують великий сюрприз від «рятівників-визволителів», – зазначив міський голова.

Він розповів, що днями окупанти один за одним зламували гаражі в гаражних кооперативах. Залізли і на територію православного храму в Енергодарі.

Мародерствують на приватних та комунальних підприємствах.

Забирають автівки, скутери та мотоцикли. Виносять і вантажать у заздалегідь підігнані «Урали» все, що бачать: побутову техніку, посуд, меблі, сантехніку, запасні частини для авто, навіть не гнушаються красти вживаний одяг.

Не те щоб ми були дуже здивовані «успіхам» рашистів. Але, якщо хоч на хвилину спробувати застосувати їхню ж логіку, то вони зараз мародерять на оголошених «російськими» територіях, грабують тих же людей, яких нібито прийшли «звільняти». Тобто, очевидно всім, що це не армія, а бандформування, головна мета якого – вкрасти якомога більше та втікти. Втім, ми ще не бачили жодної людини, яка б забрала з собою на той світ все нажите або награбоване. Єдине, що окупантам реально знадобиться – це великі поліетиленові пакети. Ось цього добра нам не шкода. Беріть побільше. Вам вони точно потрібні, – написав Дмитро Орлов.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×