Купити квартиру в Дніпрі

9970
9970

63-річна бабуся з Нікополя самотужки поїхала в росію, аби врятувати онука, чия мама померла

63-річна бабуся з Нікополя самотужки поїхала в росію, аби врятувати онука, чия мама померла

63-річна бабуся з Нікополя самотужки поїхала в росію, аби забрати онука, чия мама померла у день повномасштабного вторгнення рф в Україну. Дивовижну історію порятунку дитини розповіли журналісти каналу МИ – Україна, передає Nikopolnews.

Алла Зіпа каже, що ніколи не була далі Нікополя. Навіть на електричках не їздила. Тож така довга подорож, та ще й до лігва ворога, стала для неї серйозним випробуванням. Але чого не зробиш заради рідного онука!

10-річний Кирило Фещенко опинився у росії зовсім маленьким, коли його мама переїхала туди до нового чоловіка. 24 лютого 2022 року жінка раптово померла. А її чоловік відмовився всиновлювати хлопчика. Тоді Кирила віддали у родину подруги матері. Там, за словами хлопчика, над ним знущалися, обзивали хохлом і бандерівцем. До того ж, чоловік материної подруги воював в Україні на боці окупантів.

Коли бабуся дізналася про такі страждання онука, вона вирішила негайно їхати за ним. Та забрати дитину виявилося зовсім не легко. Росіяни не хотіли віддавати Кирила рідній бабусі. Пані Алла пройшла справжнє пекло, витративши декілька місяців на боротьбу з бюрократичними структурами у ворожій країні, але таки добилася свого.

Виїжджали через Білорусь. Родині допомагали волонтери. Вже опинившись на території Волинської області, десятирічний Кирило втілив у життя свою мрію – загорнувся в український прапор. І записав відео для колишніх однокласників із росії.

У росії залишаються тисячі українських дітей, незаконно вивезених окупантами. Повернути їх не просто, але історія Кирила та його бабусі доводить, що це можливо.

Детальніше про дивовижну історію порятунку дивіться у відео каналу МИ – Україна

63-річна бабуся з Нікополя поїхала до лігва ворога, аби врятувати онука: відео

? "Знущалися, бо я українець": Неймовірна історія порятунку дитини з Росії? “Знущалися, бо я українець”: Неймовірна історія порятунку дитини з Росії

Ще новини Нікополя:

Читайте також:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×