Купити квартиру в Дніпрі

329
329

Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото)

Майстер з Нікополя  присвятив діораму Бахмуту (фото)

Майстер з Нікополя Артур Садиков присвятив діораму Бахмуту. Над нею він працював 10 місяців.

Про це повідомляє Nikopolnews з посиланням на NikopolART.

Нова діорама Артура має назву  “Вітаю тебе, Бахмут”. Це найбільший масштабний проект за весь творчий шлях майстра. За його словами, тривалий і складний проект  представляє собою збиральний образ міста Бахмут кінця 2022 року і відображає суцільну розруху, яку приносить “руський мір” на українські землі.

Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото)

 «Увага до деталей – головний принцип моделізму. 10 місяців роботи до повного завершення, це великий багаж практики, освоїв багато нових технологій», –каже майстер

При створені діорами  “Вітаю тебе, Бахмут” майстер використовував:  збірні моделі, моделі 3D друку, пластик, картон, дерев’яний шпон, полімери, гіпс, пінополістирол, декоративна рослинність, клей, лак, акрилові фарби. 

Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту: фото

Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото) Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото) Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото) Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото) Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото) Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото) Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото) Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото) Майстер з Нікополя присвятив діораму Бахмуту (фото)

Ще новини Нікополя і району: Спортсмену з Нікополя присвоїли звання «Майстер спорту України»

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу