Купити квартиру в Дніпрі

305
305

Стань Купідоном для тварин з притулку: нікопольців закликають підтримати чотирилапих

нікопольців закликають підтримати чотирилапих

Нікопольців закликають підтримати чотирилапих, які живуть у притулках.. Для цього БФ Happy Paw ініціював акцію «Стань Купідоном для тваринки з притулку».

Повідомляє Nikopolnews.

Метою акції «Стань Купідоном для тваринки з притулку» є прилаштування та допомога безпритульним тваринам, які постраждали від війни. Для цього в Інстаграмі благодійники створили ефект-маску «Paw Love». Вона рандомно обирає для користувача тварину із Покровська, Сєвєродонецька чи Краматорська, Нікополя або ж Херсона для якої можна стати персональним янголом-Купідоном

Чим більше користувачі Інстаграм будуть використовувати ефект-маску «Paw Love»,  тим більше шансів у котів та собак знайти родину. Протестувати маску можна за посиланням.

Нікопольців закликають підтримати чотирилапих

donbasikjpg10022023112934

Більше інформації про тварин, які шукають родини можна на сайті БФ Happy Paw – ТУТ. Серед них є і собаки з міста Нікополя, якими опікується БФ «Шанс на життя» під керівництвом Олени Вошун.

Підтримати безпритульних тварин також можна донатами за ось цим посиланням.

Ще новини Нікополя:«Стареньким лежачим важко у спеку, але ми стараємось…» – волонтерка з Нікополя про будні притулку для собак

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×