Купити квартиру в Дніпрі

65
65

Освітяни Покрова долучилися до обласної акції «Підтримай захисника Незалежності» – фото  

Освітяни Покрова долучилися

Освітяни Покрова долучилися до обласної акції «Підтримай захисника Незалежності». Під час якої, школярі виготовляли обереги для військових, передає Nikopolnews.

«Обласна акція «Підтримай захисника Незалежності» згуртувала дітей та дорослих Дніпропетровщини. Освітянська родина Покрова теж активно долучилась до участі. Маленькі покровчани власноруч створювали обереги для захисників нашої держави. Різноманітні вироби у національній кольоровій символіці отримали наші військові», – йдеться у повідомленні міської ради.

Обереги, зроблені з щирим серцем та великою любов’ю дитячими руками, викликали щирі емоції та найтепліші почуття у військових. Вони неодмінно зігріватимуть їх серця та нагадуватимуть про підтримку та тепло рідного дому.

«Заклади культури міста з нагоди державного свята підготували онлайн-заходи. Представлені виступи дітей та дорослих зворушували. Тематичні віршовані й пісенні виступи, виставки малюнків, викликали патріотичні почуття та хвилювання до сліз… Адже де б ми не були, зачувши рідне слово, відчуваємо поклик та неймовірну любов до рідної землі», – додали у повідомленні.

Освітяни Покрова долучилися до обласної акції «Підтримай захисника Незалежності»: фото

Освітяни Покрова долучилися

Освітяни Покрова долучилися

Освітяни Покрова долучилися

Освітяни Покрова долучилися

Освітяни Покрова долучилися

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×