Купити квартиру в Дніпрі

463
463

Родина циркових артистів від початку повномасштабної війни допомагає Нікополю

Родина циркових артистів

Родина циркових артистів від початку повномасштабної війни допомагає Нікополю. Зворушливу історію розповіла директор БФ «Дітям Нікополя» Маргарита Горбаненко, передає Nikopolnews.

«З початку повномасштабної агресії росії проти України з благодійним фондом «Дітям Нікополя», поруч завжди, знаходиться творча родина циркових артистів. З кожної гастрольної поїздки вони обов’язково переказують на рахунок нашого фонду дуже вагомі суми», написала Маргарита Миколаївна.

За її словами, донати від родини циркових артистів допомагають фонду опікуватись дітьми та дорослими, що мають потребу в засобах гігієни, ліках та оплачувати їм лікування.

«Не менш важливо те, що за допомогою регулярних донатів від Liapin circus ми маємо можливість планувати закупівлю памперсів, дитячого харчування, ліків та засобів гігієни як для цивільного населення, та і для наших неймовірних героїв, які боронять нашу Україну», наголошує директор БФ «Дітям Нікополя».

Маргарита Горбаненко подякувала родині циркових артистів за допомогу під час війни.

«З нетерпінням чекаємо на зустріч в нашому місті після нашої ПЕРЕМОГИ!!!!!! І в цій ПЕРЕМОЗІ буде і Ваша, друзі, вагома частина, бо не словом, а ділом наближаєте цей благословенний час!», додала Маргарита Горбаненко.

Родина циркових артистів від початку повномасштабної війни допомагає Нікополю: фото з виступів благодійників

Родина циркових артистів

Родина циркових артистів

Родина циркових артистів

Родина циркових артистів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×