Купити квартиру в Дніпрі

343
343

Відомий український письменник закликав підтримати тварин з Нікополя: реквізити

тварин з Нікополя

Відомий український письменник Максим Беспалов закликав підтримати тварин з Нікополя. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на сторінку PEN Ukrainе.

Український ПЕН долучився до кампанії зі збору коштів на підтримку Нікопольського БФ «Шанс на життя». Попри війну волонтери фонду опікуються близько 300 тваринами, які щоденно постійно потребують коштів на стерилізацію, ліки та їжу.

тварин з Нікополя

 Аби привернуту увагу до Нікопольського благодійного фонду, письменник розповів про своїх котиків.

«Це кіт Елвіс. Він сам прийшов до мене прямо додому – маленьке кошеня стало під дверима квартири та почало мявкати. Я почув це, відкрив двері та запустив його додому. Потім з’ясувалося, що у Елвіса є брат-близнюк Преслі. Того ранку в мене не було жодного кота (так само, як і планів його заводити), а ввечері вже стало двоє.

Уже три роки ми живемо разом, і я навіть забув, як це – існувати без котів під одним дахом. У ті докотопні часи у мене вдома було тихо та чисто, можна було носити речі чорного кольору та висипатися зранку. Проте щастя від цього не було, бо ніхто не штовхав своїми пухнастими лапками двері, коли ти заходиш у квартиру, ніхто не тулився до боку, коли засинаєш, ніхто не муркотів на грудях, коли тобі сумно чи боляче. І знімків у телефоні було значно менше, адже не треба було фотографувати кожну милу позу одного з котів. Бути другом двох котів – це велика відповідальність, але, водночас, і величезна честь»

Відомий український письменник закликав підтримати тварин з Нікополя: реквізити

Якщо Вас надихнула історія Максима Беспалова, то Ви можете допомогти Нікопольському благодійному фонду «Шанс на життя», який опікується тваринами.

  • 4731 2191 2423 8217
  • 5375 4114 0784 0979
  • PayPal: law@modex-drive.com

Ще новини Нікополя: У Нікополі за березень волонтери простерилізували 120 тварин

Читайте також: Перевірка пенсій в Україні – кого і чому можуть позбавити виплат

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×